„CAVALERII" APOCALIPSEI Marele Regizor Occidental (euro-american)

Distribuie pe:

„Statul universal omogenizat, care nivelează până la anihilare națiuni, sexe și comunități, este acum pericolul care i-a luat locul lui Hitler, Stalin, Ceaușescu și altor tirani recenți (…) noul inamic îmbrățișează întreaga omenire, pentru a o reeduca. Nu știu ce este mai periculos, tiranul care ne lipsește de viață sau cel care ne lipsește de identitate, de tradiție (…) U.E. reglementează acum până și cele mai mici aspecte ale comportamentului social în numele toleranței. Este într-adevăr imposibil pentru orice națiune membră a U.E. să încerce să se conducă după propriile standarde naționale sau religioase, fără să fie învinuită că încalcă vreunul din drepturile omului confecționate birocratic. Aceleași autorități internaționale ne dictează și ce putem sau ce nu putem să spunem despre propria noastră istorie și ce trebuie să credem și să predăm în școli, pentru a nu fi considerați intoleranți (…) Veți face mai mult pentru dumneavoastră rămânând națiunea lui Eminescu și a lui Vasile Alecsandri, decât dacă urmați ca niște sclavi directivele multiculturale ale U.E. sau devenind ceea ce decid că trebuie să fiți experții în politica externă de la Washington" (Prof. univ. dr. P. Gotfried, Elisabethtown College, S.U.A.).

De câteva secole, nu a fost prea greu pentru „ziditorii" Molohului fenician numit S.U.A., adică idolul care îi va mistui în pântecele său de foc pe toți adoratorii căzuți în idolatrie, să „macine" la foc încins bătrâna noastră Europă creștină, născută (pe malul Mediteranei elenice și la umbra Carpaților geto-dacici) din „aluatul" genial al filosofilor romantici și al bărbaților viteji ai antichității. Și nu le-a fost prea dificil deoarece, pentru a pune la pământ cât mai repede romantismul și crezul nostru spre cele mai presus de lume, extrem de cinicii „maeștri" ai noului Imperiu roman cu capitala la Washington s-au folosit de „calul troian" al Occidentului trădător. Așa se face că toți închinătorii la acest „vițel de aur" modern nu au reușit altceva, ca unii ce și-au întors fața de la Dumnezeul nostru Cel Viu, decât să se trădeze pe ei înșiși, să fie - cu alte cuvinte - adevărații săraci ai lumii și să rateze șansa de a-și mai trăi viața în sensul ei sacru. În sfârșit, dacă tot am ajuns să vorbim de cinismul sinucigaș al uzurpatorilor Europei, ar fi cazul să ne aducem aminte că, în timp ce marii patrioți români luptau în munți ca să apere Credința și democrația, așteptându-i pe americani, Marele Regizor Occidental euro-american își „dădea mâna" - sfidându-i astfel chiar pe Părinții Națiunii Americane și ai Europei - să „detoneze", începând cu anii '30 ai secolului precedent, „bomba ideologică" (corectitudinea politică) a degenerării tuturor națiunilor, în disprețul valorilor democratice și al creștinismului, prin proiectul de a impune cu forța, treptat, o Nouă Ordine Mondială. El este cel care vrea să transforme lumea, într-un gulag psihologic, prin controlul minții și frică. Mai mult, părinții acestui Nou Idol occidentalizat vor să i ne închinăm cu toții fără nici un murmur, nu așa cum deseori s-a întâmplat în istorie, când noi, românii, neavând de altfel ce învăța de la alții, am „întors spatele" Europei și am pășit cu credință în Hristos pe Calea Ortodoxă: Sfinții noștri Martiri și Mucenici ne-au fixat în conștiințe să fugim „ca de foc" de ereziile Romei și Vienei; linia ortodoxă trasată cu sabia de Ștefan cel Mare și Sfânt a constituit strategia seculară românească într-un moment când Europa pactiza cu „păgânul" (a se vedea înțelegerea dintre papa Francisc I și Soliman Magnificul); revigorarea creștinismului în tipare bizantine, datorită monahului Paisie Velicicovski, a sfidat Europa respingând iluminismul ateist din secolul XVIII; „eminescianismul" a fost un curent care a negat dictatul celor trei imperii consacrate de Congresul de la Viena din 1815! Iată ce au făcut înaintașii noștri, zicând prin Eminescu, geniul poeziei naționale: „Și cum vin pe drum de fier / Toate cântecele pier…"!

Însă acum, când forțele întunericului s-au regrupat din cauza lepădării masive de credință, „regizorii" planetari nu ne mai lasă loc de întors și, folosindu-se de Mafia banului evreiesc, distrug orice urmă care să le amintească de trecutul istoric și ne zăpăcesc cu informații deformate prin transmiterea de filme și documentare de propagandă evreiască pe canale TV ca History Channel, Național Geographic, Chanel, B.B.C. și producțiile dezgustătoare marca Hollywood. Vor să ne împingă ca pe dobitoace într-o Lume Nouă, redefinită din temelii, amalgamată nonvaloric, al cărei tip de om nou (neo-marxist) să fie modelat (spălat pe creier) de pe cu totul alte poziții sociale, economice, politice, culturale și religioase. Noua ordine impusă de ideologii globalizării, care va genera o mai mare cruzime și număr de victime decât au făcut nazismul, comunismul și războaiele mondiale la un loc, presupune săvârșirea contra națiunilor a unor acțiuni specifice definițiilor date de specialiști terorismului de drept comun (când, pentru obținerea unor sume de bani, este folosit șantajul : vă dăm „fonduri", ne dați suflete), terorismului social (când se urmărește, în vederea destrămării orânduirii sociale, impunerea unei ideologii ) sau când avem de-a face cu fapte teroriste prin care este „folosită ilegal forța sau amenințarea cu forța la adresa unor persoane sau a unor proprietăți pentru a intimida sau obliga un guvern, populația civilă sau o parte a acesteia de a atinge obiective de ordin politic și social" (F.B.I.) și acțiunile pentru „modificarea comportamentului sau liniei politice" (Vice-President Task-Force, 1986). Este deci lesne de înțeles că, prin marile corporații care fac legea pieței după bunul lor plac, globaliștii sfidează normele dreptului internațional, schimbă totalitarismul vechi (ucigător de trupuri) cu unul nou (ucigător de trupuri și suflete) și, în încercarea lor de a impune regimul criminal transnațional financiar evreiesc, la scară planetară, ocupă țările folosind mijloace specific teroriste.

Bineînțeles că Marele Regizor, ca să își vadă mai repede făurită Lumea Nouă, va uza de toate modalitățile posibile ca să escamoteze terorismul internațional sub etichete „democrate", „legale", „filantropice" și, nu în ultimul rând, se va folosi inclusiv de puterea armată ca să realizeze „securitatea" unor zone vitale unde are interesul să îi transforme pe oameni în sclavi și să le ofere „generos" iluzia unei fericiri… mortale! Și astfel, statul-național va fi înlocuit, „pe nesimțite", în „cascadele" de râs colectiv provocate de industria de divertisment TV, de către statul-universal. Iar acest stat, antihristic, va dispune de un Guvern Mondial numai după ce va fi dată la o parte bariera creștinismului și în consecință animozitățile dintre marile puteri ale lumii vor genera o conflagrație nucleară mondială. Până atunci, superputerile S.U.A. și Rusia vor „mima" toleranța reciprocă, cel mai probabil printr-un deja „testat" gentleman' s agrement, în care „dulăii" fiecăruia își vor monitoriza „cățeii" din „lesa" lor, cu precizarea că deocamdată băncile americane au cam luat locul tancurilor rusești. Oricum, americanizarea planetară este apanajul serviciilor secrete, al C.I.A în special, care leagă și dezleagă evenimentele internaționale indiferent de felul cum reușește să păcălească popoare întregi, să își racoleze complicii și să le asasineze conducătorii. De altfel, nu este nici un secret că C.I.A. s-a implicat în organizarea loviturii de stat pentru a-l împiedica pe S. Allende să devină președinte în Chile, apoi s-a „descotorosit" prin metode criminale de persoane indezirabile ca președintele de culoare Castro, liderul congolez Lumumba, șeful Marelui Stat Major chilian Schneider, președintele Ceaușescu etc.

În ce privește eliminarea lui Ceaușescu, devenit un „ghimpe" în fața instaurării noului Imperiu mondial, C.I.A. nu a ezitat să se folosească, într-un cadru mai larg, de Vatican (prin infiltrarea „catolicului" papă Vojtila), nici să „gireze" înfometarea poporului român aplicându-i dobânzi triple și nici să racoleze trădători pe care, chipurile, să îi prezinte prin „câinii" Media (Radio „Europa liberă", „Vocea Americii" etc) ca fiind niște eroi ce „mureau" de grija poporului: Pacepa (general D.I.E.), Răceanu (diplomat prins „în flagrant"), Ursu (profesor care a divulgat „cui trebuie" programul Ceaușeștilor), Stana (ofițer al Direcției V din C.I.E) etc. Apropo: unora chiar li s-au pus la dispoziție avioane speciale americane, ca să părăsească în pripă România… Și astfel, în euforia pro-occidentală creată de mișcările lascive ale… Lambadei, a fost împușcat un președinte care, cu bune și rele, reușise ca să redea - prin plata datoriei externe - demnitatea și conștiința de sine a poporului român! Știa el Occidentul ce știa, de vreme ce s-a opus atât de vehement când, de la Kremlin, președintele rus Elțîn a vrut să deschidă arhivele K.G.B.! Multe s-ar mai fi aflat, atunci, despre enigmaticele implicații în prăbușirea comunismului, implicit despre lichidarea stalinistă a lui Ceaușescu prin „ciudatul" fenomen terorist, încheiat cu alegerea de către popor a unui ateu, Iliescu, promotorul „democrației originale" de tip … suedez! Nimeni însă nu știa, pe atunci, ce mai însemna și acest tip de politică suedeză, dar cert este că, în urma creării contextului noii democrații iliesciene, Dumnezeu a îngăduit, pedepsitor, ca copiii votanților ateului Iliescu să își lase părinții singuri și ei să fie sclavi pe plantațiile occidentalilor! Abia ulterior am aflat însă că „modelul suedez" reprezintă o formă și mai criminală de totalitarism, numită globalizare, unde Statul nu mai dă voie părinților să își educe copiii cum vor, dându-se astfel tonul unei revoluții sexuale bazate pe un total libertinaj și proclamându-se deschiderea către o societate anticreștină prin introducerea Educației sexuale în școli. Ehei, a trecut din '89 un sfert de veac, de nedumeriri, ca să înțeleg mai bine ce s-a întâmplat: fuseserăm în Revoluție ca să aducem în țară democrația (puterea poporului), iar noi ne-am pomenit cu o … demo(n)crație (puterea minorității prin lucrarea diavolului). Așa, deci: atunci, în însângeratul decembrie 1989, și-au dat viața pentru libertate și demnitate națională 1104 români, fără să realizeze că, de fapt, România fusese transformată manipulator într-o colonie condusă de evrei și integrată cu mare tam-tam mediatic într-un „paradis" șmecheresc sub egida … noii ordini mondiale! Cu alte cuvinte, idealurile ne-au fost furate și, astăzi, ne confruntăm pe față cu cea mai cruntă ideologie demo(n)cratică: „corectitudinea politică". 

Lasă un comentariu