AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII

Distribuie pe:

Fundația Culturală „Cezara Codruța Marica" și Centrul de Studii Literare „Grigore Vieru" din Târgu-Mureș, în parteneriat cu revista „Vatra veche", organizează a XII-a ediție a Concursului  Național de Creație Artistică AMÂNDOI, ÎN ABURUL PÂINII,  dedicat zilelor de 1 și 8 Martie.  

Concursul are trei secțiuni: 

- Creația artistică a elevilor din ciclul primar; 

- Creația artistică a elevilor din ciclul gimnazial;

 - Creația artistică a elevilor din ciclul liceal. 

Concurenții vor trimite pe adresa Fundației Culturale „Cezara Codruța Marica", B-dul Cetății nr.13, 540089 Târgu-Mureș, sau pe adresa de e-mail valentin-marica@yahoo.it, până la data de 15 februarie 2016, creații originale, versuri,  pagini de proză literară sau desene care exprimă frumusețea, sinceritatea, bucuria, speranța ce luminează la vârsta copilăriei sau a adolescenței relațiile de viață, în special cele educative, dintre copil sau adolescent și mamă.

Textele sau desenele vor fi însoțite de o fișă cu datele personale ale concurentului, menționând numele și prenumele, clasa, școala la care învață, domiciliul, număr de telefon sau adresă de e-mail, profesorul îndrumător.

Informații suplimentare la telefon 0744 70 55 27, Valentin Marica, președintele Fundației Culturale „Cezara Codruța Marica". 

Lasă un comentariu