Început fructuos de an la Şcoala Gimnazială din Cristeşti

Distribuie pe:

La Şcoala Gimnazială Cristeşti, anul 2016 a început în condiţii optime, elevii şi cadrele didactice pregătindu-se pentru cele două zile importante din aceastălună- 15 şi 24 Ianuarie.

Prof. Albert Zoltan, ne spune că, tot la acest început de an, se vor distribui rechizitele oferite gratuit de Guvernul României şi se va finaliza programul pentru „Şcoala Altfel", care va cuprinde activităţi culturale, ştiinţifice şi artistice.

Pentru luna aprilie, şcoala se pregăteşte să-i întâmpine pe elevii de la Liceul „Alighieri" din Bucureşti, care vin în vizită pentru a finaliza contractul de parteneriat cu Şcoala Gimnazială Kakasd, din Ungaria.

La rândul său, doamna Carmen Marc, consilier educativ, ne mărturiseşte că lucrează la Şcoala Gimnazială din Cristeşti de 21 de ani şi că se înţelege foarte bine, atât cu elevii, cât şi cu părinţii lor, cu care se consultă mereu şi, împreună, iau cele mai bune decizii.

Pe de altă parte, cu toţii se mândresc că au o şcoală dotată modern, fără să le lipsească nimic din ceea ce le este necesar.

Lasă un comentariu