„CAVALERII" APOCALIPSEI (VI) Noua „ordine" economică

Distribuie pe:

„Oricine poate constata că Uniunea aşa-zis europeană se construieşte fundamental în alt sens decât interesele vitale ale popoarelor europene (…) este o construcţie pur artificială, ale cărei fundamente sunt pur ideologice, adică în contradicţie cu legile naturale care modelează viaţa popoarelor (…) UE … este pe cale să distrugă Europa" (J.M. Vernochet, scriitor ).

„Noua economie" a conspiraţiei mondialiste, guvernată de principiile neoliberale (sau neocapitaliste) de tip F.M.I., va fi dictată de interesele antihristice şi antiumane ale marilor corporaţii şi organisme financiare internaţionale. Cele două forţe şi-au dat mâna, cu ajutorul Media subordonate, ca să tulbure întreaga omenire prin transformarea acesteia într-un poligon experimental cu consecinţe năucitoare şi devastatoare! Astfel, în ciuda faptului că Presa este singura „instituţie" a Statului nelegitimată de voinţa populaţiei, iar deseori însăşi viaţa privată a jurnaliştilor este depravată, canalele TV nu mai prididesc să „deservească" interesele poporului şi, cu toate că pretind a fi în slujba lui, înfăptuiesc o asasinare spirituală în masă prin aceea că îşi dau concursul la a provoca oamenilor îmbolnăvire (atunci când, în campanii publicitare, fac jocul fie al industriei farmaceutice prin reclame la tot soiul de medicamente sau la injecţii pentru viruşi inventaţi, fie al industriei alimentare prin reclame la produse modificate genetic) şi sărăcire (când le cultivă oamenilor diverse nonvalori şi chiar dispreţul faţă de a stăpâni gospodăreşte pământurile agricole). Iar apoi, televiziunea aruncă vina, fără să-şi facă mea-culpa, nu către principalii vinovaţi ai multinaţionalelor, ci către alţi „ţapi ispăşitori" expuşi ca „ţinte" ale detestării: şi aşa, oamenilor li se induce „convingerea" că responsabilitatea pentru foamete şi boli o poartă guvernele statelor-naţionale! Un exemplu grăitor de manipulare a oamenilor prin presă îl constituie modul cum, la începutul secolului XX, au crescut vânzările ţigărilor (provocatoare de cancer). Atunci, pe când în S.U.A. fumatul pentru femei era subiect tabu, preşedintele Corporaţiei Tobacco s-a gândit cum să schimbe mentalitatea americanilor. L-a sunat pe Brille, liderul psihanaliştilor din New York, de la care a aflat că, pentru femei, ţigara este un substitut al penisului şi semnifică puterea masculină. Ca urmare, presa a început o campanie prin care li s-a sugerat femeilor fumătoare că astfel sunt puternice şi independente. Rezultatul: a doua zi, toate ziarele au scris despre protestul femeilor, iar vânzările şi industria de ţigări în rândul femeilor a început să crească. Iată cum, propagandistic, presa „iubitoare" de oameni a creat în lume un flagel în urma căruia au murit atâtea milioane de oameni…

Tot astfel, prin manevre lipsite de scrupule, s-a ajuns şi la deşertificarea României prin exodul a aproape jumătate din populaţia ţării. Cauza invocată? Lipsa siguranţei sociale, a banilor, ambele generate de măsurile de austeritate impuse de F.M.I., U.E. etc. Cu ale cuvinte, România a fost „aruncată în corzi" de planul Merkel-Sarkozy referitor la întărirea „disciplinei fiscale" cu sancţionarea ţărilor care nu respectă „ţintele" macro-economice impuse. Această înţelegere, de întărire a centralizării europene, a însemnat o politică accelerată de austeritate (adică de presiune fiscală - taxe, impozite etc - asupra populaţiei, concomitent cu tăierea cheltuielilor sociale: au fost tot mai puţini bani pentru sistemul sanitar, educaţie, pensii etc). Şi, astfel, s-a ajuns la întărirea instituţiilor central-europene prin preluarea puterii politice de către guverne de „tehnocraţi" (fără ca acestea să fie legitimate de votul democratic) aflate bineînţeles în solda corporatocraţiei. Este şi cazul ţării noastre, unde mass-media aservită Ocultei mondialiste şi-a „făcut treaba" cu brio, răspunzând incitărilor repetate ale preşedintelui mason Iohannis (pe fondul manipulatoarei sale solidarităţi cu „strada", în contextul incendiului de la clubul „Colectiv") în vederea înlocuirii unui Guvern legitim cu unul de „tehnocraţi" (câţiva dintre miniştrii desemnaţi nu ştiau nimic despre domeniile repartizate, fiind total neprofesionişti)! Iată deci cum, în România noastră de astăzi, revoluţia consumistă ne-a transformat pe toţi într-o „societate de consum", dependentă de hipermarketuri otrăvitoare. De aceea, cum ar fi oare posibil să nu ne întrebăm, într-o societate în care sunt oameni gata să moară pentru bani (fonduri) indiferent de mijloacele folosite, dacă nu cumva - văzând cum „experţii" U.E. ne prăvălesc în mizerie şi disperare - intrarea României în U.E. nu echivalează de fapt decât cu o „pregustare" a iadului (unde sclavii sunt „fericiţi" că… mor lent într-o „societate a spectacolului")? Şi, pe deasupra, mai suntem forţaţi şi să subvenţionăm… subversiunea, muncind deseori în condiţii improprii pregătirii ca să alocăm fonduri pentru susţinerea cauzei noii majorităţi (formate din minorităţi etnice, sexuale etc) care, conducându-ne, să ne oblige a ne dezice de Dumnezeu şi a „îmbrăţişa" stilul lor de existenţă antihristică!

Lasă un comentariu