„CAVALERII" APOCALIPSEI - Noua „ordine" politică

Distribuie pe:

„Avem cam 50% din bogățiile lumii și doar 6,3% din populația globului (…) principala noastră sarcină în perioada care urmează este să punem la punct un model de relații internaționale(…) Trebuie să încetăm să vorbim despre obiective vagi și ireale, precum drepturile omului, ridicarea standardului de viață și democratizare. Nu este departe ziua când va trebui să operăm folosind conceptele puterii pure" (G. Kenan, unul din principalii arhitecți ai structurii de securitate postbelică a S.U.A.)  

Behemoții, așa cum îi numea marele Iorga pe mastodonții politicii mondiale, vor reuși să întoarcă mentalitatea întregii omeniri în antichitatea păgână de dinaintea întrupării lui Hristos, cu „noutatea" că o vor face prin declanșarea unei revoluții planetare de o cruzime nemaiîntâlnită în istorie. Lumea viitorului prea-apropiat va fi atunci dominată de conducători păgâni, apologeți ai secularizării și ai evoluționismului ateu (așa cum este acum în Anglia), care vor reprezenta minoritățile așa-zis persecutate (evrei, țigani, femei degenerate, tineri rockeri depravați etc). „Revoluția" lor îi va scoate în față pe cei care au tras dintotdeauna „sforile" din umbră, adică pe un grup restrâns de „iluminați" posedați demonic, numai „buni" să îi amăgească pe creduli cu promisiuni deșarte și să pună „hamul" peste toți naivii în numele „salvatorului" Guvern Mondial. Acest Guvern planetar, condus de profețitul Antihrist, va instaura în lume un totalitarism antihristic axat pe o persecuție cum nu a mai fost în istorie și nici nu va mai fi după aceea. Atunci, când toate regulile și valorile consacrate vor fi răsturnate, majoritatea oamenilor nici nu vor mai cuteza să vorbească despre democrație, căci noua societate în care vor supraviețui, de tip demo(n)cratic, va face cu neputință să mai fie reprezentați în guvernare de partidele politice, singurele care i-ar mai fi putut ajuta, dar care au fost discreditate „la comandă" de „câinele" ce are tocmai menirea să apere democrația, adică sursele de „informare" TV. De altfel, s-a și început în construcția U.E., dominată de fanaticii „corectitudinii politice" și ai homosexualității, să se vorbească oficial împotriva democrației, în condițiile în care, în România, de exemplu, majoritatea cetățenilor nici nu mai merg să voteze la europarlamentare (J.M. Barosso, președintele Comisiei Europene, spunea: „Motivul pentru care aveam nevoie de U.E. este tocmai acela că nu este democratică")! Astfel, națiunile europene își dau seama, văzând cum U.E. periclitează ordinea așezată de Dumnezeu sub oblăduirea statelor - naționale, că au fost înșelate și, dorind-și o U.E. care într-adevăr să le respecte opțiunile, se manifestă împotriva „corectitudinii politice" printr-o masivă neparticipare la vot!

Evident, sfidarea democrației de către organizația supra-națională U.E. s-a realizat prin „șiretlicul" de a „convinge" statele-naționale să-și cedeze singure suveranitatea, făcând astfel imposibilă influențarea cadrului legislativ de către voința poporului în fața „recomandărilor" venite de la Bruxelles. Pe această direcție generală, de eliminare a democrației și de tragere pe linie moartă a partidelor politice, se înscrie și președintele Iohannis, cel care, încă de la venirea sa la putere, a incitat mulțimile împotriva partidelor politice (de unde și el a ieșit), speculând drama unor tineri rockeri participanți la un concert închinat unei sărbători demonice, asociind moartea lor cu corupția politică (el însuși fiind corupt, conform unei sentințe judecătorești) și creând astfel cadrul propice înlocuirii prin forța străzii a unui Guvern legitim. Ce a urmat, apoi? A urmat un Guvern de „tehnocrați ", fără ca prim-ministrul să fie desemnat de majoritatea parlamentară, adică de exact ceea ce avea nevoie U.E. ca să ne poată impune „valorile" invocate prin „corectitudinea politică"! 

Lasă un comentariu