„ Patrula lui Vlad Țepeș", în apărarea românilor uitați de autorități!

Distribuie pe:

 De Ziua Micii Uniri (24 Ianuarie 2016), cu ocazia primului congres al Partidului România Unită, președintele acestuia, Bogdan Diaconu, a anunțat înființarea formațiunii „Patrula lui Vlad Țepeș", concepută și condusă de campionul K1 Daniel Ghiță.

„Patrula lui Vlad Țepeș va veghea ca cei sărmani și uitați de autorități să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoților cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi și neajutorați are câștig de cauză.

Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, așa că s-a născut «Patrula lui Vlad Țepeș», care va fi formată din români inimoși, cu suflet mare, care își vor ajuta semenii aflați la necaz și care au nevoie de sprijin. Ne vom implica și vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferența. Pe acești tineri îi veți vedea peste tot, îi veți vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeți să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleți să ajute la inundații, sau poate, pur și simplu, vor ajuta o bătrână să traverseze strada. 

Vom colabora cu autoritățile și le vom informa asupra acestor situații, dar dacă autoritățile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă de acești români asupriți, pe care nu-i apără nimeni", a declarat Daniel Ghiță, citat de Mediafax.

Uniforma acestor trupe este bleumarin, are tricolorul pe piept, în partea dreaptă, și sigla partidului pe mâneca dreaptă și pe spate.

Lasă un comentariu