„CAVALERII" APOCALIPSEI (X) Exemple de sancţiuni

Distribuie pe:

„Singurul lucru de care răul are nevoie să triumfe este ca oamenii buni să nu facă nimic" (E.Burke, filosof).

Dictatura planetară, urzită acum „la vedere" de antihriştii „corectitudinii politice", va legifera ca norme sociale viciile (homosexualitatea, pornografia, pedofilia, incestul, adulterul etc) şi cine se va opune va fi considerat infractor. Atunci se va împlini, în forme cumplit de dureroase, Cuvântul dumnezeiesc care spune că oamenii se vor vinde şi se vor da la moarte unii pe alţii, inclusiv în familii, iar cine va răbda prigoana (până la sfârşit) acela se va mântui. În acele zile grele, care au şi venit, se va putea spune că am „scăpat" de exploatarea „marca" U.R.S.S. şi am „dat" de „discriminarea" intens exportată mediatic de S.U.A.! Şi trebuie spus că, în numele acestor „discriminări", deja au început să fie condamnate la închisoare unele persoane opozante din ţări ca S.U.A. şi Canada, în vreme ce alţi „norocoşi", rămaşi în „libertate", suportă defăimări şi diferite sancţiuni în postura „culpei" delictului de opinie: studenţii sunt judecaţi de „Camere Înstelate", în faţa cărora fie îşi cer scuze, fie pur şi simplu sunt exmatriculaţi; corporatiştii îşi pierd locurile de muncă; sportivul J. Rocker din Atlanta, care a făcut aprecieri negative la adresa homosexualilor, a fost discreditat de mass-media şi trimis pentru „prejudecăţi" la un cabinet de îngrijire psihiatrică; pompierilor albi din Connecticut li s-a refuzat promovarea, ca nu cumva să le „discrimineze" pe persoanele de culoare care nu au reuşit să treacă examenul; Carrie P. a pierdut titlul de Miss California pentru că, în 2009, a răspuns „incorect" la întrebarea ce părere are despre homosexuali (la care, imediat, un membru al juriului a numit-o „căţea"); italianul R. Bultiglione a pierdut postul de Comisar de Justiţie al Afacerilor Interne din U.E. Pentru că, în 2004, s-a manifestat în sens creştin faţă de „problema" homosexualităţii etc. Iar pentru asemenea „cazuri patologice", de „intoleranţă", „vinovaţii" vor fi obligaţi să urmeze un curs de sensitivity training - o formă de „educaţie" a adulţilor şi în cele din urmă să se dezică de propria identitate!

Deznaţionalizarea şi descreştinarea Europei va fi opera U.E., prima instituţie postdemocratică şi supranaţională, cu ajutorul „instrumentelor" sale de manipulare: Televiziunea şi O.N.G.-urile. Toate partidele politice europene îşi vor învăţa şi ele „noua lecţie", silite fiind - printr-o ciudată „simfonie" între neocomunism şi neocapitalism - să îşi piardă legitimitatea şi credibilitatea prin faptul că nu vor mai putea să reprezinte interesele cetăţenilor majoritari ai Europei. Şi astfel se va distruge felul natural de a fi al românului, tradiţional şi democratic, în numele cui? În numele unei U.E. care a început să fie antidemocratică, deci totalitară şi nelegitimă, pentru că majoritatea europenilor nu mai merg să-şi voteze europarlamentarii şi, înţelegând că sunt „traşi pe sfoară", aceştia chiar au ajuns să protesteze împotriva unor decizii ale U.E. prin care le este primejduită viaţa? Este, de exemplu, cazul Rezoluţiei Lunacek din 2014. Atunci, Parlamentul Europei a adoptat, în detrimentul majorităţii „delicvente" din „lagărul european", un document „împotriva homofobiei şi discriminării pe motiv de orientare sexuală şi identitate de gen". Prin această Rezoluţie se solicită ţărilor membre ale U.E. nu numai să-şi modifice legislaţia naţională „anti-homofobă", impunându-ne ideologia mişcării homosexuale, ci şi... „să înregistreze, sub sancţiunea penală infracţiunea de incitare la ură, orice critici la adresa propagandei homosexuale." Astfel, printr-un abuz de asociere juridică a drepturilor homosexuale cu drepturile omului, se vor urmări de fapt desfiinţarea Familiei şi impunerea agendei LGBT în şcoli!

Vrem noi, românii, aşa ceva? Nu, dar pentru slugile lui Antihrist nu contează! Ceea ce contează este doar să suprime din „faşă", prin intimidare, orice „voce a cetăţii" care protestează! Nu are importanţă, pentru antihrişti, că este vorba chiar de un distins academician... Sau de un profesor universitar, medic renumit, ameninţat de oficialităţi cu ridicarea dreptului de liberă practică dacă mai vorbeşte împotriva tentativelor seculare de lezare a trupului uman (cercetare pe embrion, moarte cerebrală, avort, vaccinuri abuzive, poluare alimentară, planning familial etc). Deci nu mori, dar important este cum vrei să trăieşti în continuare: suntem noi, românii, pregătiţi să suferim - pentru Hristos şi Sfânta Sa Evanghelie - până la sânge?

Lasă un comentariu