„CAVALERII" APOCALIPSEI (XI) Poluarea mentalităţii româneşti

Distribuie pe:

„Domnule Joe Biden (vicepreşedinte al S.U.A.-n.a.), dacă monitorizaţi presa română aşa cum s-ar cuveni, atunci, vă rugăm, ţineţi cont şi de prezenta solicitare a poporului ortodox din România: respectaţi-ne tradiţiile şi libertatea de credinţă religioasă, care este garantată inclusiv în Constituţia americană. Daţi-ne pace cu corectitudinea politică. Nu ne mai impuneţi modele culturale ateiste, neomarxiste, străine civilizaţiei noastre, pe care poporul nostru le respinge în mod organic. Nu mai trimiteţi în România ataşate culturale lesbiene care impun evenimentele LGBT pe agenda instituţiilor noastre culturale (Muzeul Ţăranului Român) şi ne dau lecţii de toleranţă. Poporul nostru este tolerant, îngăduitor, dar nu acceptă propaganda agresivă LGBT promovată neinspirat de Ambasada S.U.A. la Bucureşti. Nu mai faceţi presiuni oficiale sau lobby neoficial pentru cauza homosexualismului, pedofiliei, studiilor de gen extremiste, feminismului radical şi altor ideologii ale corectitudinii politice. Lăsaţi-ne să trăim creştini, fără să discriminăm sau să persecutăm pe nimeni, dar şi fără să ne fie frică să ne trimitem copiii la grădiniţă sau şcoală ca să nu fie spălaţi pe creier de educatori şi profesori la rândul lor spălaţi pe creier sau pur şi simplu cinici(…) Respectaţi-ne şi vă respectăm şi noi(…) Precizăm că acesta nu este nicidecum un discurs al urii: nimeni nu are nimic cu aceste minorităţi, care pot trăi în privat cum doresc, ci doar cu pretenţia lor de a impune majorităţii drept normalitate standardele lor obraznice, lipsite de ruşine şi bun simţ (…) Dar, vă rugăm, recitiţi-i pe părinţii fondatori ai Republicii Americane, ca să vedeţi cu ce valori este sinonimă democraţia: în nici un caz cu imoralitatea, perversiunea, promiscuitatea, manipularea de masă şi politicile anticreştine (…) Deci, vă rugăm, slăbiţi-ne cu neomarxismul" (A. Dârlău, „Corectitudinea politică").

După 1989, când poporul nostru a stropit cu atâta sânge de eroi dorinţa de a fi liber, globaliştii lumii şi-au întins tentaculele tenebroase şi asupra României. Au acţionat la scară deschisă, cu o insistenţă diabolică, pentru a determina pe liderii Statului Român să adopte neapărat ideologia umanist-secularizată, dacă îşi vor mai dori ca acesta să nu fie declarat şi repudiat ca fiind naţionalist, fascist, totalitar. Şi aşa a început „războiul" metodic de schimbare a minţii românilor, prin invazia sectelor şi toxicitatea tandemului TV-Internet, ceea ce a generat o serie de boli spirituale: căderea în idolatrie, săvârşirea de păcate (culminând cu violenţe şi ucideri), luarea cu nevrednicie a Împărtăşaniei, acţiuni stradale antibisericeşti (antihriştii noii ordini mondiale au strigat „Vrem spitale, NU catedrale!", nesocotind că Biserica însăşi este un spital duhovnicesc şi refuzând să răspundă apelului preoţilor de a veni să se roage în Casa Domnului pentru victimele de la clubul „Colectiv") etc. La batjocorirea sentimentelor noastre naţionale şi-au dat concursul nu numai Ambasada S.U.A., ci şi U.E. cu alte ambasade occidentale şi organizaţii internaţionale, foarte-foarte interesate să ne terfelească mentalitatea creştină prin sacrilegiul asupra blazonului nostru naţional Muzeul Ţăranului Român şi înfiinţarea C.N.C.D. (un fel de Poliţie a Gândirii) care, având rol declarat de a combate discriminarea, de fapt o promovează şi mai abitir prin sancţionarea celor ce nu sunt de acord cu manifestările „corectitudinii politice"!

În acest sens, ei şi-au propus să întineze până şi locul în care se păstrează cu sfinţenie memoria neamului nostru, Muzeul Ţăranului Român, implicându-l într-un „microexperiment" propagandistic de răsturnare a valorilor, pervertirea limbajului şi promovarea homosexualităţii. Astfel, mafia homosexuală (care conduce politic lumea), ne-a inclus şi pe noi, românii ortodocşi, pe agenda lor sucită în care problema Bisericii figurează ca un lucru de interes privat, în timp ce problema sexuală este privită ca fiind de interes general. A fost, fără doar şi poate, un semnal de cruntă sfidare, batjocoritor, continuat cu insistenţă agresivă în spaţii universitare, şcolare, culturale etc. Scopul lor este însă de a ne fura sufletele aflate pe Calea către Împărăţia lui Dumnezeu, de a ne înjosi ca neam până acolo încât multora să le fie ruşine că sunt români, adică creştini, ca apoi să acceptăm să fim „reeducaţi" în aşa fel încât să corespundem noilor vremuri vestite de ei,

căci nu degeaba falşii intelectuali ne-au „demitizat" Istoria şi Literatura, ne-au dezonorat ca popor şi ne-au catalogat ca refractari la noul suflu al istoriei globale (unul din liderii lor, I.B. Lefter, vorbea mai deunăzi de „un fundal de retardare a mentalităţilor profunde" româneşti), ne-au considerat ca sălbatici (când englezul C.Patten, comisar european pentru Relaţii Externe, spunea că „România este un stat sălbatic"… ex-preşedintele nostru Emil Constantinescu îi dădea dreptate!).

Sigur, ca să ne supună cât mai repede prin forţa legii, vor modifica Constituţia sub diferite pretexte, vor discredita partidele politice care ne-ar mai putea reprezenta cât de cât interesele, ne vor vorbi de „beneficiile" multiculturalismului, de aberaţia numită „discriminare pozitivă", vor rescrie manualele pentru a fi „corecte politic", victimizând minorităţile „eroice" şi repudiind marile personalităţi sub „argumentul" că au fost „agresori" şi „violenţi faţă de popoarele vecine" (Ştefan cel Mare şi Sfânt, Mihai Viteazul, Ion Antonescu, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga etc). Sensurile realităţii vor fi aşadar răsturnate, înţelesurile se vor răstălmăci, iar oamenii vor fi „convinşi" că sunt fericiţi într-o lume de fapt de … coşmar!

 

Lasă un comentariu