Concurs de eseuri, în limba engleză!

Distribuie pe:

Până pe data de 30 martie 2016, elevii de gimnaziu şi de liceu, cu vârste cuprinse între 11 şi 20 ani, se pot înscrie la concursul de eseuri în limba engleză „Shakespeare School Essay Competition", cele mai bune eseuri urmând să fie premiate cu tabere gratuite în Marea Britanie.

Potrivit site-ului shakespeare-school.ro, pentru a participa, elevii trebuie să scrie un text original în limba engleză, prin care să îşi exprime propria viziune despre ce pot învăţa adulţii de la generaţia lor. Eseul trebuie înscris pe site-ul shakespeare-school.ro, iar autorii celor mai bune 30 de lucrări vor fi invitaţi în etapa a doua a competiţiei, şi anume interviul cu profesorii Shakespeare School, în urma căruia se stabileşte ierarhia finală.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul festivităţii de premiere, care va avea loc în Bucureşti, în luna iunie 2016. Cei care intră în competiţie pot câştiga două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi şi dicţionare, premiile având o valoare totală de peste 5.000 de euro. 

Lasă un comentariu