ADEVĂRUL DESPRE SIRIA (I)

Distribuie pe:

Doar cine cunoaşte situaţia exactă din Siria, nu pe cea „servită" nouă de mass-media globalistă, poate să înţeleagă cum gândirea strâmtă a Occidentului secularizant face atâta tam-tam, călcând în „picioare" judecata obiectivă, pe seama unor evenimente unde mor o mână de antihrişti, de satanişti, în timp ce asasinatele în masă sunt fie trecute cu vederea, fie răstălmăcite! Criteriul care stă la baza acestor triste realităţi, aşa cum îl concep scenariştii, regizorii şi actorii Noii Ordini Mondiale, constă în faptul că fenomenul morţii nu este la fel de important când la mijloc se află nişte „terorişti" consideraţi necorespunzători proiectului Noii Lumi. De altfel, pentru „iluminaţii" ghetoului planetar, situaţia din Siria este un exemplu atât în modul de a distruge echilibrul unei ţări, cât şi un precedent pentru declinul Europei creştine sub invadatorii antihrişti. Însă, vrând cu tot dinadinsul să deţină supremaţia mondială, S.U.A. sunt considerate ca fiind la baza dramatismului ambelor acţiuni internaţionale.

Scurt istoric

Siria, loc atât de cunoscut Părinţilor noştri apostolici, avea de curând 24 milioane de locuitori (din care 1,6 milioane sunt ortodocşi). Această ţară, unde s-a folosit pentru prima dată noţiunea de creştin, ne aduce aşadar aminte de o tradiţie ortodoxă bimilenară. Căci altădată, înainte ca marile invazii (arabe, otomane şi franceze) să transforme populaţia siriană în ţinta exterminării şi prozelitismului, procentul de ortodocşi era majoritar: 97% în secolul VII, 76% în secolul XIV! Însă atât ieri, cât şi astăzi, suferinţa acestor fraţi ai noştri întru credinţă s-a aflat sub crunte persecuţii venite din partea tuturor: cândva, arabii i-au dispreţuit acuzându-i că erau „necredincioşi", iar europenii şi occidentalii de acum îi urăsc fiindcă ar fi... „arabi terorişti"! Cum s-a ajuns însă la a-i echivala pe creştinii sirieni cu teroriştii, mai ales că ţara lor era considerată ca fiind a patra din cele mai liniştite ţări ale lumii (în 2009) şi cea mai recomandată pentru turism (în 2010), aceasta este o întrebare la care numai „arhitecţii" unei lumi fără Hristos pot răspunde (într-adevăr, pentru că nu se vor lepăda de Hristos, unii creştini vor fi prigoniţi şi prezentaţi ca terorişti ai „noii armonii")! Şi astfel, dintr-o ţară cu o economie foarte bună, Siria a devenit, cam de prin 2010, una din cele mai periculoase ţări din lume (fiind pe locul 167, din 170).

Cum a fost invadată Siria

Prosperitatea economică a Siriei, dar mai ales marile zăcăminte de gaze naturale, estimate la 3.454 miliarde metri cubi, au determinat S.U.A. şi Israelul (C.I.A şi Mossad) să fie ostile unei ţări ai cărei aliaţi tradiţionali sunt Rusia şi Iranul. Ca urmare a noii şi tentantei sfere de interes americane, sirienii s-au pomenit atacaţi, mai întâi dinspre Liban, apoi în special din Turcia, cu 300.000 de terorişti extremişti străini având ca scop înfiinţarea unui Stat Islamic (o creaţie a politicii externe americane) care să îi excludă pe creştini! Ca să poată justifica această agresiune armată externă, oficiali ai Casei Albe - adică preşedintele Obama şi senatorul Mc Cain, candidat la Preşedinţie, „creierul" care l-a detronat pe preşedintele Miloşevici de la conducerea Serbiei şi s-a amestecat apoi în problemele interne ale Venezuelei şi Ucrainei - l-au „scos" pe preşedintele sirian Assad ca „ţap ispăşitor": Obama l-a numit „tiran", iar Mc Cain a participat la reuninunea unde a fost planificată acţiunea teroriştilor ISIS. Bineînţeles, Presa ocultei mondiale s-a raliat tacit acţiunii „umanitariste" de înlăturare de la putere şi, minţind opinia publică, l-a prezentat pe preşedintele sirian ca dictator, învinovăţindu-l că armata fidelă îi omoară pe civili... Nu a spus însă nimic de faptul că Siria a fost atacată din exterior, iar situaţia internă a fost mediatizată în sensul existenţei unui simplu „război civil"! În realitate însă, S.U.A. s-au folosit de toate „armele propagandistice" ca să discrediteze nu doar imaginea unui medic respectabil ajuns preşedinte (care îi apără pe creştini, merge cu familia câte o săptămână la Mănăstirea ortodoxă a Sfintei Thecla etc), ci şi să răvăşească îngrozitor un întreg popor!

 

Lasă un comentariu