INTERES PENTRU REVISTA „VATRA VECHE" LA UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA", DIN SIBIU

Distribuie pe:

Stimate Domnule Nicolae Băciuţ, redactor-şef al revistei „Vatra veche",

Mă numesc Liliana Oprescu, acum îmi desfăşor activitatea ca şi documentarist la Biblioteca Universităţii „Lucian Blaga" din Sibiu, după ce, timp de 25 ani, am fost angajată ca şi muzeograf în cadrul Muzeului ASTRA.

Eu primesc de la dumneavoastră revista VATRA VECHE şi o citesc cu drag.

Acum, la început de an, ne-am selectat priorităţile pentru activităţile anului 2016. Eu i-am propus doamnei director Rodica Volovici, ca revista „Vatra veche" să fie încărcată pe site-ul nostru (la adresa http://digital-library.ulbsibiu.ro/dspace/community-list , în partea de jos, la Publicaţii ştiinţifice naţionale). Comisia a fost de acord.

Acum, dacă Dumneavoastră doriţi şi sunteţi de acord ca revista Vatra veche să fie uşor găsită de studenţii noştri şi ai altor Universităţi din ţară cu care noi avem colaborare, vă rugăm să ne trimiteţi, în format electronic, revista din ultimii 3 ani (sau să luăm toţi 8 ani din seria nouă???, cum credeţi Dvs.) şi lunar şi pe adresa liliana.oprescu@ulbsibiu.ro. În plus, faţă de PDF-ul ce îl primesc, aş dori să primesc de la Dvs. cuprinsul în format word, cu extensia *,doc. pentru a putea pune la descriere cuprinsul corect.

Ar mai fi nevoie de o mică descriere a revistei  pentru ca studenţii să ştie despre istoricul/biografia revistei.

Dacă Dumneavoastră sunteţi de acord cu propunerea mea, vă aştept cu sugestii şi sfaturi.

Mulţumim!

P.S. Noi avem scanate şi câteva numere din Vatra veche.

http://digital-library.ulbsibiu.ro/dspace/handle/123456789/966

--------

Prin truda doamnei Liliana Oprescu, de la Biblioteca Universităţii „Lucian Blaga" din Sibiu, întreaga colecţie a revistei „Vatra veche", de la apariţie (2009) şi până azi, se găseşte deja la adresa http://digital-library.ulbsibiu.ro/dspace/handle/123456789/968/browse?type=%20dateissued&submit-browse=Issue+Date

Lasă un comentariu