Polițistul Marian Godină aduce „Flash-uri din sens opus" la Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Joi, 10 martie 2016, începând cu ora 18:30, vă invităm în Târgu-Mureș la evenimentul de lansare a volumului „Flash-uri din sens opus", ce va avea loc la Old City Cafe Lounge în prezența autorului, a doamnei Iren Arsene, director și cofondator al editurii Curtea Veche și a domnului Mircea Muntean, sociolog. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

În aceeași zi, de la ora 13.00, Marian Godină va participa la o întâlnire cu elevii Colegiului Național „Unirea", Sala Festivă.

Pe Marian Godină îl știm de pe Facebook, unde ne ține la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este polițistul care transformă personaje savuroase în adevărați exponenți ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin țări străine și după ce se întoarce cu o mașină la mâna a doua încalcă reguli de circulație fără remușcări, bețivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuși își recunoaște greșeala, micul întreprinzător care vrea să își câștige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocolește.

„Despre «Flash-uri din sens opus» vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii", declară Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

Informații suplimentare:

Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing

miruna.meirosu@curteaveche.ro

0752 167 534

 

Lasă un comentariu