RESPECT PENTRU SEXUL FRUMOS

Distribuie pe:

Cu prilejul zilei Internaționale a Femeii „8 Martie" 2016, Primăria Municipiului Târnăveni, într-un cadru festiv bine organizat, a invitat și primit cu căldură femeile orașului pentru a ciocni un pahar de vin, o prăjitură și a fi răsfățate cu câte o floare de către primarul Sorin Megheșan. Întâlnirile s-au desfășurat într-un cadru de respect și multă prețuire pentru munca și activitatea femeilor, emblemă a frumuseții, o enigmă cuprinzând miliarde de gânduri și emoții în creuzetul vieții, întrupare a tandreții, grijii și înțelepciunii, trandafir ceresc în viața de toate zilele.

În cursul dimineții, sărbătorirea zilei de 8 Martie, în prezența primarului, a avut loc în cele două cluburi ale pensionarilor, I și II, din centrul orașului, pline până la refuz de către doamne și domnișoare care au beneficiat de multe flori, felicitări, aprecieri și un scurt program artistic oferit de grupa mică a Ansamblului de jocuri populare „Junii Târnavei", pentru ca în după-masa aceleiași zile, începând cu orele 17:30, sărbătorirea zilei femeii din cartierele Tineretului și Victoriei să aibă loc în centrul social Victoria, clădire nouă inaugurată în toamna anului 2015. Aceste întâlniri din centrul nou al orașului, ca și cele 2 din centrul vechi, au adus bucurie femeilor, acest miracol și mister, pentru că numai ele au voința de a asculta, răbdarea de a înțelege, tăria de a sprijini, iubirea de a îngriji și a fi mereu acolo unde este nevoie de ele, putere de caracter, fidelitate și onoare, inocență și iubire pură.

Doamnele și domnișoarele prezente la această frumoasă sărbătoare oferită de către Primărie în cele 3 locuri de pe raza municipiului, în prezența primarului și a reprezentanților Consiliului Local, s-au arătat încântate de aprecierile care li se acordă, mulțumind și aplaudându-l îndelung pe primar care le-a ascultat cu atenție necazurile și preocupările lor, în același timp transmițându-le LA MULȚI ANI, mai multe bucurii și succese în preocupările lor. Apoi, edilul a împărțit flori femeilor întâlnite pe stradă, gest pe care l-au făcut și polițiștii de la poliția rutieră șoferițelor aflate în trafic.

În ciuda faptului că 8 Martie a devenit o sărbătoare prea comercială, nu și pentru Primăria Târnăveni, dedic acest articol tuturor femeilor Târnăveniului și nu numai, organizatorilor, care merită toate felicitările.

Lasă un comentariu