Până în 15 aprilie 2016, POT FI DEPUSE PROIECTE CULTURALE PENTRU FINANȚĂRI NERAMBURSABILE!

Distribuie pe:

Ministerul Culturii anunță că, în perioada 14 martie - 14 aprilie 2016, antreprenorii care își desfășoară activitatea în domeniul industriilor culturale și creative, inițiativelor personale organizate în companii, centre de creativitate, incubatoare de proiecte și afaceri, studiouri de creație pot aplica pentru finanțări nerabursabile, prin programul CultIn, al cărui buget total este de 500.000 de lei.

Concret, pot depune cereri cei care au proiecte în arhitectură, meșteșuguri, design (grafic, vestimentar, de produs), media digitale și cei care vor să se organizeze în comunități creative. „O atenție deosebită se va acorda acelor proiecte care identifică și se adresează industriilor culturale și creative dominante din localitățile și regiunile de unde provin solicitanții de finanțare și care vor valorifica, cu precădere, resursele creative locale. Finanțarea nerambursabilă se acordă numai în condițiile existenței unor surse de finanțare proprii sau atrase ale beneficiarului finanțării, în cuantum de cel puțin 20 % din costul total al proiectului cultural", precizează Ministerul Culturii.

Fiecare solicitant poate depune maximum trei proiecte, însă dacă se califică numai unul dintre acestea va primi finanțare.

Informații suplimentare pot fi obținute de pe site-ul www.cultura.ro

Lasă un comentariu