„Au plănuit și au asasinat"

Distribuie pe:

Au ieșit la iveală crimele despre care mai mulți politicieni au cunoștință sau au fost părtași. Țineți-vă bine! Ori i se va închide gura Alinei Măgureanu, amenințată și avertizată asupra a ceea ce i se va întâmpla, ori hingherii vor strânge „câinii turbați" din lumea interlopă a politicii românești și-i vor arunca în cuști. Sintagma „corupția ucide", auzită din gura lui Iohannis după tragedia Colectiv (păcătosul adevăr a grăit!), ar fi potrivită în cazul lui Codruț Marta și al zecilor de morți suspecte (neelucidate încă) ale sfertului de veac politic românesc. Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu și Florin Mihai Ghiulbenghian, au spart „Omerta" cu șapte denunțuri uluitoare, aruncând în gura justiției nume grele ale politicii și finanțelor, în baza unor probe - „acte, înscrisuri, documente și martori". Denunțurile vorbesc de sute de milioane de euro luate de la bănci cu acte false, cu mijlocirea lui Mugur Isărescu, de finanțarea campaniei lui Traian Băsescu, abuz în serviciu, trafic de influență și intervenții pentru licitații cu statul. Alina Măgureanu a declarat procurorilor D.N.A că Dragoș Dobrescu și Elan Schwartzenberg l-ar fi omorât pe fostul șef de cabinet a lui Blejnar, Codruț Marta, scrie RomâniaTV. Numele lui Traian Băsescu a fost indicat de către fosta noră a lui Virgil Măgureanu, ca fiind una dintre persoanele care ar fi știut de uciderea lui Codruț Marta. Fostul președinte a amenințat-o pe Alina Măgureanu că o va da în judecată. Un prim denunț al celor doi către D.N.A. vizează infracțiuni extrem de grave comise de mai mulți politicieni români în epoca băsismului de aur. Potrivit Digi24, pe lista plângerilor către DNA figurează nume celebre: Mugur Isărescu, Crin Antonescu, fostul șef S.R.I. Virgil Măgureanu, Dragoș Dobrescu, Elan Schwartzenberg, Carmen Daniela Dan, prefect al județului Teleorman, Mihai Gheorghe prim-procuror, Elena Brândușa Gheorghe, judecător, primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoieru și alții.

Secretara a fost lichidată

Alina Măgureanu a declarat: „Am luat parte la o discuție, la o masă, unde, între invitații specificați în denunț erau și Dragoș Dobrescu și Elan Schwartzenberg. Am crezut că este vorba de o glumă și că vorbesc cum vorbesc băieții să i-o facem lu' ăla… să-l lichidăm, dar, atmosfera de la masă a fost tensionată, mai ales din momentul în care Dobrescu Dragoș a declarat că Marta Codruț trebuie să fie lichidat și a precizat că urmează să îngroape cadavrul într-o pădure". Alina Măgureanu a redat textual discuția dintre cei doi: „Băi, ăsta acum se joacă cu noi? I-am dat mână liberă și el acum se apucă să ciripească? Gata, Codruț trebuie să dispară! Știu și pădurea unde să-l îngropăm". „La aceeași masă s-a mai vorbit și de o secretară, care ulterior s-ar fi sinucis, dar nu a fost sinucidere, ci a fost lichidată", a declarat Alina Măgureanu, potrivit Dcnews. „La câteva zile după această petrecere, soțul meu Marian Măgureanu a venit acasă extrem de șocat și mi-a declarat că Dragoș Dobrescu și Elan Schwartzenberg sunt extrem de periculoși, că știe că l-au lichidat deja pe Codruț Marta și că l-au îngropat într-o pădure. După alte câteva zile s-a anunțat oficial în presă dispariția lui Codruț Marta. Am aflat că Elan Schwartzenberg, împreună cu Dragoș Dobrescu erau implicați în respectiva fraudă. De asemenea, s-a discutat clar că numitul Codruț Marta, în acel moment director de cabinet al lui Sorin Blejnar, știa deja prea multe detalii și despre alte afaceri ale celor doi, și că o sumă de 10 milioane de euro nu le putea fi restituită deoarece numai Marta Codruț cunoștea detaliile despre banca și contul în care se află", a subliniat Alina Măguranu în denunț, conform surselor citate mai sus.

Isărescu a terfelit Tricolorul și Imnul național!

Așadar, drumurile corupției trec și pe la poarta lui Traian Băsescu și a lui Mugur Isărescu, tătucul jafurilor financiare și al bancherilor-rechini care au devalizat și fraudat milioane de români. Crama de la Drăgășani dotată cu buncăr antiatomic cu ce bani a fost construită? Zilele trecute Isărescu a îndrăznit să se identifice cu Imnul național și cu Tricolorul, jignindu-i și acuzându-i pe protestatarii pașnici, care au aruncat, în mod simbolic, cu monede pe treptele BNR, că terfelesc însemnele naționale. Este cunoscută și criticată aspru complicitatea tovarășului Mugur Isărescu în a-i jupui pe români, prin clauze, dobânzi și comisioane frauduloase, percepute numai în România, nu și în alte state europene. Echivalentă cu terfelirea Tricolorului și a Imnului național este tocmai politica bancară pe care tovarășul Isărescu- Trilateral o duce cu cetățenii țării de 26 de ani! Acest clevetici ultrademagog, cap de listă în denunțul Alinei Măgureanu vorbește de patriotism? El, care a vândut poporul unor clanuri de bancheri și magnați străini, lăsând cetățeni fără tălpi la încălțări.

Lista celor lichidați de structurile mafiote ale Puterii

Românii trebuie să-i facă să tremure de frică pe bancheri pentru abuzurile din tastatură, care au zdruncinat milioane de români, la fel cum s-a întâmplat cu băncile Barclays, la Londra și Bankia la Madrid, care au falsificat dobânzile împrumuturilor dintre bănci și au manipulat conturile pentru a intra la Bursă. Milioane de români au fost și sunt fraudați de bancherii care au transformat Leul într-o pisică de maidan, căreia Isărescu îi azvârle, din când în când, câte un oscior, cică pentru a rezista atacurilor valutelor. E timpul ca românii să treacă la „epurarea" sistemului politic și financiar antiromânesc! E timpul ca toți românii să afle de ce au murit spânzurați, la interval de zece ani, Florian Anghelescu, sponsor al campaniei lui Băsescu și Cristian-Gheorghe Pavel, sponsor al campaniei lui Iohannis. E timpul ca românii să afle cum au fost lichidați cei care au devenit, la un moment dat, incomozi pentru structurile Puterii de la București. 

Lasă un comentariu