Teatrul Naţional Târgu-Mureş sprijină CAMPANIA NAŢIONALĂ „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI"

Distribuie pe:

A 13-a ediţie a programului UNITER Campania Naţională „Artiştii pentru artişti" îşi deschide porţile şi, în parteneriat cu teatre din Bucureşti şi din ţară, dă startul lunii altruismului! O lună martie plină de spectacole de teatru jucate întru sprijinul artiştilor care au nevoie de ajutor.

În urma apelului UNITER, 10 teatre din Bucureşti şi 16 teatre din ţară au programat pe tot parcursul lunii martie, şi nu numai, spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

Teatrul Naţional Târgu-Mureş joacă anul acesta sub semnul „Artiştii pentru artişti" două spectacole după cum urmează:

• 25 martie 2016, ora 19.00, la Sala Mare: Pantofiorul de sticlă de Molnár Ferenc, regia Mohácsi János, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Tompa Miklós"

• 27 martie 2016, ora 19.00, la Sala Mare: Dinte pentru dinte după „Zeul carnagiului" de Yasmina Reza, regia Cristian Juncu, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Liviu Rebreanu"

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un imens ajutor.

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

 

Lasă un comentariu