Dr. Benedek Imre, în stare de incompatibilitate?!

Distribuie pe:

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a declarat, la începutul acestei luni (1 aprilie 2016), incompatibil pe dr. Benedek Imre Sandor, fost şef de secţie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

Potrivit unui comunicat al ANI, dr. Benedek Imre s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada 01 mai 2006 - 10 februarie 2011, a deţinut simultan funcţiile de şef-secţie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş şi de administrator al S.C. LOCATIV S.A: „Dr. Benedek Imre Sandor a deţinut funcţia de şef-secţie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş în perioada 01 iulie 2000 - 26 ianuarie 2015".

Conform aceleiaşi surse, deşi persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii, precum şi de drepturile de care beneficiază (de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere în scris), dr. Benedek Imre nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Lasă un comentariu