Mesajul dr. Claudiu PUIAC, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii

Distribuie pe:

De Ziua Mondială a Sănătăţii, sărbătorită astăzi, 7 aprilie, urez tuturor salvatorilor de vieţi, medici şi cadre sanitare - La Mulţi Ani!

Aşa cum spunea Virgil „cea mai mare bogăţie e sănătatea", consider că este important şi oportun ca în această zi să transmit un mesaj atât comunităţii medicale, pacienţilor, cât şi opiniei publice în general. Rolul unui spital este să contribuie la menţinerea stării de sănătate a populaţiei şi la creşterea calităţii vieţii pacientului. Misiunea actualei conduceri a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş este asigurarea prestării unui act medical de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil, astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune îngrijiri. În acest sens, investiţiile în dotarea cu aparatură de ultimă generaţie a secţiilor vorbesc de la sine. Avem personal medical foarte bine pregătit, iar în acest moment facem eforturi astfel încât condiţiile hoteliere să fie la nivelul necesităţilor moderne pentru un act medical de bună calitate. Împreună cu echipa managerială stabilim priorităţile şi direcţiile de acţiune, încât să îmbunătăţim continuu calitatea actului medical, iar pacienţii să beneficieze întotdeauna de cele mai bune îngrijiri medicale. Totodată, ne asumăm răspunderea că personalul medical al spitalului va trata orice pacient ca fiind cel mai important, canalizând energia pentru prevenirea, diagnosticarea, tratarea şi oferirea unor îngrijiri medicale la standarde internaţionale, îmbunătăţind calitatea vieţii pacienţilor noştri.

Acest mesaj îl transmit atât în calitate de manager de spital, cât şi în calitate de medic, pentru că toată activitatea mea până în prezent s-a desfăşurat având la bază principiile jurământului lui Hipocrate, principii pe care niciun medic nu ar trebui să le uite atunci când îşi desfăşoară activitatea.

Lasă un comentariu