De Paste, ofera-le angajatilor cadourile mult visate cu tichetul Cadhoc

Distribuie pe:

Pentru ca se apropie Pastele si este timpul cadourilor si al primelor pentru angajati, Up Romania ofera o varianta de recompensare eficienta si apreciata atat de angajati, cat si de angajatori.

Tichetele Cadhoc vin cu o serie de beneficii clare pentru angajatori. Incepand cu acest an, tichetele cadou au devenit neimpozabile daca suma alocata se incadreaza in 150 de lei pentru fiecare persoana. Totodata, tichetele cadou care sunt oferite de Paste, Craciun, 1 Iunie, 8 Martie sau sarbatorile aferente altor culte religioase sunt scutite de contributiile sociale obligatorii si, pentru ca sunt socotite drept cheltuieli sociale, acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii. Mai mult, tichetele cadou pot fi scutite de impozite in limita sumei stabilite, atat pentru angajati, cat si pentru copiii minori ai acestora.

Tichetele pot lua forma oricaror cadouri pe care le doresc angajatii, acestia putandu-le folosi in peste 55.000 de magazine din toata tara pentru a le transforma in bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice, electrocasnice, pana la servicii de turism. De asemenea, tichetele pot fi personalizate cu sigla companiei, numele angajatului si alte mesaje speciale pentru a le da o tusa personala din partea fiecarui angajator.  

Optiunea pentru tichetele cadou simplifica in cadrul companiilor procesul logistic extrem de complex, consumator de timp si resurse umane si care presupune cumpararea, sortarea, impachetarea, personalizarea, depozitarea si distributia cadourilor. In plus, cu tichetele cadou, angajatorii vor fi siguri ca salariatii vor avea cadoul dorit.   

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Up Romania ofera angajatorilor care aleg sa acorde tichete cadou colegilor, posibilitatea de a castiga un city break la Paris, pentru 2 persoane. Astfel, comenzile onorate intre 21 martie si 29 aprilie 2016 vor intra automat la tragerea la sorti pentru o excursie binemeritata.

City break-ul este oferit in parteneriat cu TUI TravelCenter.

Despre Up Romania 

Up Romania  isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala. Misiunea noastra este sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri. Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile. In servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru ca ea este sinonima cu… insasi actiunea de a presta servicii. Responsabilitatea inseamna o asumare curajoasa a unor sarcini suplimentare, pentru a face viata mai simpla celorlalti. A intelege ce-si doresc clientii este premiza pentru solutii care sa conteze si sa faca diferenta pentru ei. 

Intra pe www.upromania.ro si comanda de Paste tichete cadou pentru salariatii tai!

Lasă un comentariu