Târgul de Cariere din Târgu-Mureş, un real succes!

Distribuie pe:

Târgul de Cariere, organizat miercuri, 6 aprilie 2016, la Teatrul Naţional din Târgu-Mureş, s-a bucurat de un real succes, peste 1.200 de persoane arătându-se intersate de joburile, internshipurile şi stagiile de practică disponibile în cadrul celor 35 de companii care au participat.

Angajatorii prezenţi au organizat mini-interviuri, au discutat cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, le-au oferit informaţii despre companie şi au preluat sute de CV-uri relevante pentru posturile disponibile.

„Cu fiecare ediţie, observăm un interes tot mai mare în rândul companiilor de a găsi candidaţii potriviţi. La această ediţie, Târgul de Cariere din Târgu-Mureş a beneficiat de o prezenţă foarte bună, atât în ceea ce priveşte numărul companiilor participante, cât domeniul divers de activitate. Candidaţilor, le recomandăm să urmărească site-ul nostru, www.targuldecariere.ro, şi să aplice şi acolo la posturile disponibile", a declarat Louisa Olar, directorul Târgului de Cariere.

Companiile afirmă că au găsit candidaţi potriviţi, atât pentru posturile entry level, cât şi pentru cele unde experienţa juca un rol important. În perioada următoare vor începe interviurile cu persoanele selectate.

În total, au fost disponibile peste 700 de locuri de muncă, stagii de practică şi oportunităţi de voluntariat, iar, în toamna acestui an, Târgul de Cariere se întoarce la Târgu-Mureş. 

Lasă un comentariu