Teatrul Naţional Târgu-Mureş Compania „Liviu Rebreanu" „Poveste irlandeză", din nou, pe scena Naţionalului

Distribuie pe:

Compania „Liviu Rebreanu" a Teatrului Naţional Târgu-Mureş invită iubitorii teatrului la o nouă reprezentaţie a spectacolului „Poveste irlandeză", o feerie în regia Oanei Leahu. Unul dintre cele mai de succes spectacole din ultimele stagiuni, „Poveste irlandeză" va fi jucat duminică, 17 aprilie 2016, ora 19.00, la Sala Mare.

Pentru a fi fericiţi, oamenii trebuie să găsească o cale de a intra în acord cu aceste lumi şi cu propriile suflete. Respectul, înţelegerea şi dragostea ne ajută să convieţuim într-o lume armonioasă - pare să ne spună spectacolul Oanei Leahu, în scenografia delicată a Rodicăi Arghir şi păpuşile construite de artistul plastic SIR, muzica lui Pedro Negrescu, coregrafia lui Hugo Wolff, pe un scenariu original, realizat după texte traduse de Sorin şi Monica Rusu.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziţionate de la casele de bilete (Casieria aflată la parterul Palatului Culturii, de marţi până vineri, între orele 12.00 - 17.30, sau Casieria Teatrului, de luni până vineri, între orele 12.00-15.00) sau online, pe site-ul www.biletmaster.ro

Lasă un comentariu