Dorin Florea candidează, independent, pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Miercuri, 20 aprilie, într-o scurtă conferinţă de presă, ţinută în faţa clădirii Municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea şi-a anunţat decizia de a candida, independent, pentru un nou mandat de primar, la alegerile locale din 5 iunie.

„Am hotărât să candidez pentru că sunt lucruri atât de importante, de la care nu pot lipsi. Iar în momentul în care instituţiile de cultură, de învăţământ şi toţi cei cu care am dus oraşul înainte m-au determinat să iau această decizie, o onorez. Sunt multe de făcut, vreau să sărbătorim cum se cuvine aniversarea de 400 de ani de la obţinerea statutului de oraş liber regal, să fiu alături de voi, să făurim ceea ce înseamnă un oraş sigur, un oraş fără conflicte şi un oraş care, la 100 de ani de la Marea Unire, să simtă că este într-adevăr un oraş european. Le mulţumesc şi românilor, şi maghiarilor care m-au încurajat să merg mai departe, mulţumesc Partidului Naţional Liberal, care mă susţine, şi celorlalţi. Candidez independent, pentru a respecta pe toată lumea şi, mai ales, criteriile de integritate la care s-au angajat unele formaţiuni. Rămâne ca faptele să demonstreze că tot ceea ce am făcut, am făcut pentru oraş", a declarat dr. Dorin Florea.

La evenimentul de lansare a candidaturii, actualul primar al municipiului a fost însoţit de un grup de susţinători, în rândul cărora s-au numărat, printre alţii: preşedintele Consiliului Judeţean Mureş - Ciprian Dobre, prof. univ. dr. Constantin Copotoiu, părintele paroh Gheorghe Şincan, consilierul personal al primarului - Claudiu Maior, dna Kovacs Irma - preşedintele Uniunii Generale a Pensionarilor din România - Filiala Mureş, reprezentanţi ai mediului cultural şi academic din municipiu.

N.red: Într-un comunicat al DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie - remis, ieri, redacţiei noastre imediat după anunţarea candidaturii, se arată că primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, şi preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, sunt urmăriţi penal.

Lasă un comentariu