Victor Prodan candidează pentru al doilea mandat de primar la Ungheni

Distribuie pe:

Însoţit de un grup de susţinători, edilul-şef al oraşului Ungheni şi-a depus ieri, 25 aprilie, candidatura pentru cel de al doilea mandat de primar. Victor Prodan candidează din partea Partidului Naţional Liberal şi se bazează, în continuare, pe competenţa şi implicarea echipei pe care a reuşit săşi-o formeze pe parcursul acestui mandat, dar şi pe încrederea din partea cetăţenilor oraşului.

Reabilitarea şi modernizarea infrastructurii, termoizolarea blocurilor de locuinţe, asfaltarea a peste opt kilometri de stradă, atât în oraşul Ungheni cât şi în localităţi aparţinătoare, schimbarea conductei de apă potabilă, realizarea canalizării pluviale, amenajarea sensului giratoriu sunt câteva din obiectivele pe care primarul Victor Prodan a reuşit, cu succes, să le treacă la capitolul „realizări". Pe durata mandatului său a fost modernizatăşcoala gimnazială din oraş, prin construirea a două noi săli de clasă, schimbarea parchetului, a tavanului, izolaţiei etc. La nivelul Primăriei, a fost creat Compartimentul de Evidenţa Populaţiei, astfel că locuitorii nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze la Târgu-Mureş pentru a-şi rezolva problemele ce ţin de acest domeniu.

Obiectivul principal în cel de al doilea mandat -ţine să precizeze primarul Victor Prodan - îl constituie finalizarea tuturor studiilor de fezabilitate şi a proiectelor tehnice de infrastructurăşi accesarea de fonduri europene pentru implementarea proiectelor oraşului Ungheni şi satelor aparţinătoare.

Lasă un comentariu