Puterea rugăciunii!

Distribuie pe:

Petru B. a fost profesor de matematică la mai multe şcoli din judeţ. În prezent este pensionar şi locuieşte într-un sat de pe Târnava Mică.

L-am întâlnit în Biserica Ortodoxă din satul Agrişteu, comuna Bălăuşeri, acolo unde părintele Ionică Pop a devenit duhovnicul a sute de credincioşi din judeţ, dar şi din alte judeţe, un fel de doctor de suflete. Venind vorba despre minunile din zilele noastre, posibil de îndeplinit prin credinţăşi rugăciune, profesorul Petru B. mi-a relatat un crâmpei din viaţa domniei sale şi despre o adevărată minune petrecută cu el.

„În urma unei explozii cu armament real am ajuns într-o situaţie disperată. Mi-au fost atacaţi ochii, creierul, încât medicii s-au declarat învinşi. Mama, o simplăţărancă creştină din satul Lepindea, comuna Bahnea, s-a rugat mult, cât timp am fost internat la Clinica de neurochirurgie din Târgu-Mureş. În ciuda faptului că medicii i-au declarat că copilul ei va rămâne orb şi paralizat, mama a insistat în rugăciuni, până când rugăciunile i-au fost ascultate. A avut loc o întâmplare fericită, asemănătoare cu poezia „RUGA MAMEI", de Octavian Goga. Rezultatele au fost mai mult decât extraordinare, am terminat liceul şi o facultate grea. Mi-am luat toate gradele didactice, iar acum sunt un pensionar fericit. Nu doresc să mi se publice numele în ziar, vreau doar să se ştie că Mama mea a avut credinţăşi putere să creadă în vindecarea mea, chiar şi atunci când medicii se declarau învinşi. Mama a avut curajul să călătorească cu mine într-un avion utilitar, pe atunci nu erau elicoptere SMURD, să fiu transportat la spital. S-a adeverit zicala că „medicii operează, iar Dumnezeu vindecă!"

Lasă un comentariu