Concursul „Gheorghe Marinescu" - tradiția specială a primăverii

Distribuie pe:

Trezirea naturii la viață trezește frumusețea omului, trezește speranțe și dorința de a fi mai bun. Acum este momentul propice pentru competiții. În fiecare an, în săptămâna „Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun", la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu" din Târgu-Mureș, se desfășoară tradiționalul concurs „Gheorghe Marinesu". Este un concurs așteptat și iubit de elevi, care antrenează întreaga școală, un concurs la care participă toate clasele pentru a obține premiul cel mare.

S-au desfășurat activități distractive și relaxante, în săptămâna 18-22.04.216, competiții care au avut scopul de a petrece „un altfel de timp" plăcut și util. Astfel, concursul de „Ortografie și punctuație", profesori Cristina-Ligia Matei și Ancuța Pașcan, concursul de „Matematică distractivă" al profesorilor Cristina Epure și Dorin Lobonț, concursul de „Limba engleză", Monica Rusu și Eva Kontek, concursul de „Limba franceză", profesor Ana Cifu, concursul „Geografie distractivă", profesor Cornel-Cristian Vulc, concursul de „Biologie" al doamnei profesor Lucica Groșan, competiția „Proba de înnot", profesor Bruno Szikszai și concursul „Tic" al doamnei profesor Dorina Trif au fost activități care au dat farmec acestei săptămâni dedicată exclusiv elevilor.

Domnul director Cornel-Cristian Vulc a înmânat cu mândrie premiul clasei câștigătoare: clasa a XII-a A, dirigintă Lucica Groșan, într-un cadru festiv, în sala de mese a Cantinei Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu", în data de 22.04.2016. Premiul: păstrarea la loc de cinste a Steagului Școlii timp de un an în sala de clasă și o excursie Târgu-Mureș - Sighișoara și retur, a întregii clase. Elevii au concurat, s-au simțit minunat în marea familie a Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu", păstorită cu tact și înțelepciune de cei doi directori Cornel-Cristian Vulc și director adjunct Gabriel-Cornel Grozav.

Felicitări!!!!

Lasă un comentariu