Fără manele şi hip-hop la Weekend!

Distribuie pe:

În perioada 1 mai - 31 august, în incinta Complexului de Agrement şi Sport „Mureşul" din Târgu-Mureş îşi vor desfăşura activitatea comercială 13 agenţi economici, care au solicitat municipalităţii închirierea terenurilor pentru amenajarea de terase de alimentaţie publică.

În reglementarea acestei activităţi, consilierii locali municipali au decis, printr-o hotărâre adoptată recent, interzicerea genurilor de muzică de tip manele şi hip-hop în locurile amenajate - terase de alimentaţie publică.

Potrivit documentului citat, toate anunţurile şi inscripţionările din Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul" vor fi efectuate în limba română şi în limba maghiară, iar în cazul anunţurilor S.O.S., acestea se vor face şi în limba persoanei dispărute, dacă este cunoscută, ori se va asigura accesul la staţiile de transmitere, al aparţinătorului persoanei în cauză.

Consilierii au mai decis că terasele de alimentaţie îşi vor desfăşura activitatea fără a se depăşi valorile admisibile ale nivelului de zgomot, care este de 65dB, nivel măsurat la limita proprietăţii.

A fost stabilit, totodată, şi orarul de funcţionare pentru terasele de alimentaţie care îşi desfăşoară activitatea la „Weekend": orele 8 - 24, iar în zilele de vineri şi sâmbătă - între orele 8 şi 2.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni a fost inaugurat, oficial, sezonul estival la Weekend, în prezenţa a peste 5.000 de târgumureşeni.

Lasă un comentariu