BUCURIA UNEI NOI REVEDERI

Distribuie pe:

Este o bucurie pentru noi, cei care am fost cândva instuţionalizaţi, mai puţini sau mai mulţi ani, în fostele instituţii de ocrotire a copilului ca, din când în când, aceştia să-şi revadă foştii dascăli, personalul administrativ şi, nu în ultimul rând, foştii colegi.

Aşadar, în acest an, la 14 mai 2016, ora 10.00, ne vom reîntâlni pentru a treia oară cu dascălii şi toţi care de-a lungul anilor ne-au purtat de grijă, în limita puterilor şi a legilor existente atunci. Toţi cei care şi-au anunţat prezenta sunt cu tâmplele albe aproape toţi, pensionari cu nepoţi.

Revederea va avea loc la Ansamblul Artistic Profesionist „Mureşul" din Târgu-Mureş, Bulevardul 1848 nr. 47 unde vom trăi bucuria revederii, o parte pentru a treia oară iar unii vor fi prezenţi pentru prima dată.

Aducem mulţumiri conducerii Ansamblului Profesionist „Mureşul" pentru generozitatea cu care ne-a oferit, şi de această dată, găzduire, iar noi ne exprimăm regretul că dintre toţi cei instituţionalizaţi în cei aproape şase decenii de existenţă a Casei de Copii din Miercurea Nirajului au răspuns invitaţiei noastre un număr foarte mic.

Pentru relaţii cei interesaţi pot suna la numărul de telefon 0740.66.13.85.

Lasă un comentariu