Străzi asfaltate şi sute de parcări, la Ungheni

Distribuie pe:

Vaste lucrări de asfaltare a străzilor din oraşul Ungheni au demarat, ieri, în cartierul „La blocuri". Strada care duce la gară este prima dintr-o serie de reabilitări totale la infrastructura rutieră, care includ şi schimbarea reţelelor de alimentare cu apă potabilă, de gaz, de canalizare şi de apă pluvială, precum şi reabilitarea şanţurilor.

Pe lângă o structură rutieră modernizată, care va continua cu strada Gării, locuitorii cartierului „La blocuri" vor beneficia şi de aproape 300 de parcări amenajate tot cu această ocazie, în acest proiect fiind investite două milioane de lei.

Potrivit domnului Victor Prodan, primarul oraşului Ungheni, alte două milioane de lei vor fi investite, în etapa imediat următoare, în reabilitarea reţelelor de utilităţi şi asfaltarea altor patru străzi din oraş.

„Zilele următoare, vom începe lucrările la Cerghid, pe strada nr. 1, unde vom înlocui toate reţelele de utilităţi şi vom asfalta strada, continuăm lucrările pe strada Gării şi pe strada Tineretului, din Ungheni, şi vom încheia cu strada Stadionului, chiar dacă unii îmi spun, în glumă, că ar fi trebuit să încep cu aceasta, întrucât este strada pe care locuiesc şi eu. În total, investim patru milioane de lei, iar finalizarea lucrărilor se va realiza în maximum o lună de zile", ne-a precizat edilul oraşului Ungheni.

Lucrările au debutat în forţă, utilajele şi muncitorii, sub supravegherea primarului Victor Prodan, activează din plin, aşa că există toate premisele ca locuitorii din Ungheni să beneficieze în cel mai scurt timp de facilităţile promise.

Lasă un comentariu