Până în 18 iunie 2016, PROGRAMUL SPECIAL „LITORALUL PENTRU TOŢI"

Distribuie pe:

Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează, între 15 mai şi 18 iunie 2016, ediţia de primăvară a programului special „Litoralul pentru toţi", în ofertă fiind incluse unităţi de cazare la preţuri similare celor din anii trecuţi.

Tarifele practicate pentru şase nopţi de cazare, pentru zona Mamaia - Constanţa - Eforie, sunt de 205 lei pe persoană pentru un sejur la un hotel clasificat cu o stea, 235 de lei - la un hotel de două stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei - la un hotel de trei stele, 425 - 485 de lei, cu mic dejun, la un hotel de patru stele, şi 605 lei la unul de cinci stele.

Pentru sudul Litoralului, în staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai şi Vama Veche, tarifele maximale pentru această ediţie sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de şase nopţi pe persoană vor fi cuprinse între 159 de lei (la un hotel de o stea, fără mic dejun) şi 469 de lei pe persoană, la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.

Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază şi de varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet (cu băuturi incluse), acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi pe persoană ajung până la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei - la unul de patru stele, şi până la 985 de lei pe persoană - la o unitate de cinci stele.

Locurile vor fi vândute în peste 70 de agenţii de turism din întreaga ţară.

Lasă un comentariu