Turneul Naţional de Taekwondo

Distribuie pe:

La Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă" din oraşul Botoşani a avut loc în weekend Turneul Naţional de Taekwondo WTF, ce a inclus două competiţii: Campionatul Naţional de Copii, Juniori mici şi Cadeţi şi „Botoşani Open". Turneul a fost organizat de Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoşani, sub patronajul Federaţiei Române de Taekwondo WTF, afiliată la Comitetul Olimpic Român, şi a fost susţinută de Primăria municipiului Botoşani. La aceste evenimente au participat peste 700 de sportivi de la 32 de cluburi din ţară, 350 dintre ei fiind înscrişi la campionatul naţional. C.S. Xploziv Taekwondo Team a aliniat la startul acestei competiţii 15 sportivi, însoţiţi de instructorul Bigu Octavian.

Evoluţia sportivilor a fost una foarte bună, reuşind să strângă la sfârşitul competiţiei 22 de medalii. La campionatul naţional, şi-au adjudecat titlul de campion naţional sportivii: Toth Darius, Virag Vivien şi Balogh Beatrix Orsolya. Medalie de argint a cucerit sportiva Csaki Hanna, iar medalii de bronz Bartha Adrienn, Sabina Pop şi Irimia Tommy.

La Botoşani Open au participat şi sportivii juniori alături de cei mici, iar rezultatele au fost pe măsură, reuşind să cucerească nu mai puţin de 15 medalii. Medaliile de aur au fost cucerite de sportivii Suciu Teodora şi Zamfir Bianca, argint - Toth Cleopatra, Bartha Adrienn, Orza Andreea, Balogh Beatrix Orsolya, Virag Vivien şi Budiscă Victor, iar medalii de bronz - Csaki Hanna, Ariana Beica, Pop Sabina, Toth Darius, Constantinescu Cristina, Irimia Tommy şi Luca Gabriel.

Următoarea competiţie din calendarul intern este Cupa Bacău unde CS Xploziv va participa, de asemenea, la un trial în vederea alcătuirii lotului naţional de cadeţi care va participa în luna septembrie la C.E. de cadeţi din Bucureşti.

Clubul doreşte să mulţumească Primăriei Târgu-Mureş pentru sprijinul acordat, precum şi tuturor celor care au fost alături de echipă - sportivi, părinţi, susţinători şi fani.

Lasă un comentariu