UNGHENI, UN NOU PAS SPRE CIVILIZAŢIE

Distribuie pe:

Ungheni cunoaşte o prefacere importantă. Fie că o recunoaştem sau nu, ultimele zile au marcat lucrări importante în oraşul Ungheni. Acum este rândul străzii Tineretului să-şi schimbe aspectul. Lucrări importante de modernizare au avut loc, astfel încât locuitorii din zonă pot circula acum ca în orice localitate modernă, bucurându-se de avantajele civilizaţiei.

L-am întrebat pe primarul oraşului Ungheni cât de ample sunt lucrările.

Iată ce ne-a răspuns Victor Prodan: Este un efort pe care îl facem, am promis că vom schimba faţa oraşului Ungheni şi a localităţilor Moreşti, Şăuşa, Vidrasău, Cerghid, Cerghizel, Recea. Nu avem cum să facem totul peste noapte, dar îi asigur pe toţi locuitorii de aici că ne ţinem de cuvânt!

Reporter: Unii cârcotaşi ar putea spune că e o acţiune electorală.

Victor Prodan: Cârcotaşii pot spune orice. Eu vă spun cinstit atât: a trebuit să parcurgem o serie de etape legale, birocratice, studii, proiect, finanţare şi la urmă lucrări, apoi verificarea calităţii lucrărilor. Dacă unii dintre colegii mei din consiliul local nu ar fi pus beţe în roate, doar aşa de dragul ambiţiei personale, aceste lucrări erau de mult realizate. Ce pot să vă mai asigur, că indiferent de campanie sau nu, lucrările vor continua. Avem proiecte depuse spre finanţare, avem studii în derulare. Vom schimba lucrurile în bine. E o certitudine! Am privit bucuria celor ce pot de acum spune că au îndeplinite condiţiile vieţii civilizate. Ne-au spus că se bucură cu adevărat de această realizare şi că speră ca în următorii ani toate străzile să arate la fel.

Lasă un comentariu