CURS DE UTILIZARE A INTERNETULUI, PENTRU PENSIONARII LUDUŞENI

Distribuie pe:

La iniţiativa domnului primar Cristian Moldovan, la Punctul de Acces Public la Internet - PAPI, situat pe strada Viitorului nr. 11, din cartierul Arizona, sunt organizate cursuri de iniţiere în tehnici de obţinere a informaţiilor publice prin reţeaua de internet, beneficiari fiind pensionarii din oraşul Luduş. După o perioadă de aproape două luni de publicitate, de asigurare a tehnicii de calcul, de amenajare a spaţiului, joi, 19 mai 2016, tinerii elevi de vârsta a treia, majoritatea doamne, constituiţi în „clase pregătitoare", au participat la prima oră de curs.

Curiozitatea şi deschiderea spre nou, interesul pentru informaţiile publicate pe site-ul www.ludus.ro, profesionalismul şi atitudinea prietenoasă a directorului de curs, domnul ing. Demeter Ladislau şi a asistentei sale, doamna Mirela Stoica, sunt dovezi că noua iniţiativă a domnului primar Cristian Moldovan este una de succes, de interes comunitar. PAPI oferă cursanţilor tehnica de care dispune: calculatoare desktop, router pentru internet fără fir, un videoproiector şi o imprimantă.

Interesul pensionarilor pentru un astfel de curs reconfirmă adevărul cuprins în străvechea zicală românească Omul, cât trăieşte, tot învaţă. Învaţă din cărţi, din propria experienţă, din experienţa semenilor. Învaţă dintr-un imbold interior, urmărind împlinirea personalităţii, învaţă la îndemnul prietenilor care îi vor binele sau stimulaţi de o anume conjunctură culturală.

Lasă un comentariu