55 DE ANI DE LA ÎNFIINȚAREA DIVIZIEI 6 TANCURI

Distribuie pe:

Marți, 31 mai 2016, începând cu ora 12, la Sala Mare a Cercului Militar din Târgu-Mureș, se vor desfășura activități prilejuite de aniversarea a 55 de ani de la înființarea Diviziei 6 Tancuri „Horia, Cloșca și Crișan".

În organizarea Clubului Ofițerilor de Tancuri Mureș - președinte col. (r) Aurel Bochiș, secretar general col. (r) Ioan Cocian, programul va cuprinde simpozionul cu tema „55 de ani de la înființarea Diviziei 6 Tancuri „Horea, Cloșca și Crișan", în cadrul căruia col. (r) Aurel Bochiș va prezenta lucrarea „În urmă cu 55 ani", col. (r) Vasile Ștefănuț - „Personalități marcante care au contribuit la formarea prestigiului D. 6 Tc.", iar gl. bg.

(r) Marin Ștefănescu - „Am fost primul comandant al R. 2 Tc. și primul locțiitor pentru logistică al D. 6 Tc.".

Vor urma alocuțiuni ale invitaților, înmânarea de diplome aniversare și vizitarea Sălii Tradițiilor Militare.

La manifestări, vor participa ofițeri, maiștri militari și subofițeri care au lucrat în comandamentul diviziei și unitățile subordonate, personalități militare care au îndeplinit sau îndeplinesc funcții de mare răspundere în armată, militari activi și în rezervă, personalități politice și administrative din județul Mureș și reprezentanți mass-media. 

Lasă un comentariu