Note asupra cărții „EROII ANTICOMUNIȘTI ȘI SFINȚII ÎNCHISORILOR REINCRIMINAȚI DE LEGEA 217/2015": LAZĂR LĂDARIU - ÎN LINIA ÎNTÂI A DEMNITĂȚII NAȚIONALE (II)

Distribuie pe:

Cenzurarea culturii naționale

„Ce se urmărește prin stupida Lege 217/2015? În primul rând, să fie eliminată <<eroizarea>> simbolurilor și elitelor acestui neam (…), aceste mari personalități ale românilor sunt considerate <<elite fasciste>>" - Lazăr Lădariu (pg. 332).

Cartea, apărută în condiții grafice excelente la editura Evdokimos, argumentează faptul că noii persecutori recurg, într-o manieră dictatorială și antidemocratică, la cele mai disprețuitoare metode, ca să nu fie acceptate în noua ordine mondială acele grupuri de oameni care cred în anumite idei! Acești persecutori urăsc, pur și simplu, ideile unor personalități care s-au remarcat în Biserică, Istorie și Cultură - ca exemple de credință, știință și demnitate românească: eroi, martiri și sfinți. Și atunci, pentru că aceste modele le stau în cale și le micșorează influența, noii persecutori măsluiesc adevărul și inventează pretexte ca să izoleze social pe oricine ar îndrăzni să empatizeze cu acele idei pe care le-au condamnat prin lege! Procedează așadar ca și justiția comunistă, pe care de altfel o legitimează și admiră, recunoscându-i sentințele aberante care au făcut ca ciuma roșie să inaugureze un experiment satanic căruia i-au căzut victime 2.451.000 români (plus 1.500.000 din Basarabia și Bucovina), concomitent cu interzicerea a peste 10.000 de titluri, denigrarea personalităților, condamnarea la închisoare, cenzurări, mistificări etc. În sfârșit, genocidul lor - împotriva românilor care au luptat pentru Credință și Țară - se dorește acum a fi șters din memoria colectivă printr-un șiretlic!

De aceea, Legea (dezbătută în carte) invocă în mod diversionist pericolul legionarismului actual, asociindu-i doctrina cu… fascismul, deși Academia Română, prin academicianul D. Berindei, a sesizat oficial că aceasta este o eroare științifică! Așa s-a ajuns ca legionarii să fie scoși țapi ispășitori, ca unii ce au luptat din răsputeri împotriva instaurării comunismului, fără ca legiuitorului să îi pese că, în virtutea combaterii extremismului, în numele justiției comuniste „pune la zid" doar extrema dreaptă (legionarii), nu și extrema stângă (comuniștii)! Ca urmare, s-a repus pe tapet o nouă autoritate istorică a ceea ce a fost, cândva, Tribunalul Poporului (reprezentat acum de Institutul evreiesc „E. Wiesel"), într-un amplu proces de reîntemnițare a culturii românești. Scopul urmărit, anume deromânizarea, constă în implementarea forțată a unei noi campanii de spălare a creierelor tuturor simpatizanților cu „ideile criminale" ale unor personalități precum Eliade, Țuțea, Cioran, Noica, Bernea, Gyr, Vulcănescu, Crainic, Manu, Paulescu etc! Aproape toată elita intelectuală interbelică! Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o nouă rescriere a Istoriei, după dictat extern, astfel încât memoria simbolurilor noastre să fie continuată eventual prin ideile care nu „deranjează" noua ordine ce se prefigurează! Printr-o astfel de atitudine, după cum consideră acad. A. Buzura, ni se interzice efectiv cunoașterea reală a Istoriei și Culturii noastre naționale! Iar „noua istorie", cosmetizată conform principiilor răsturnate ale noii societăți planetare, va oficializa în stil rollerian o nouă condamnare a Istoriei poporului român, o nouă politică criminală de ștergere a identității, o nouă îngropare spirituală a României printr-un atac murdar la valorile noastre naționale!

Toate acestea se petrec sub optica confuză a președintelui Iohannis, care l-a decorat cu Steaua României pe… militantul anticomunist O. Bjoza (A.F.D.P.R.), cel care - stupefiat că apoi Iohannis a promulgat Legea 217/2015 - a declarat: „Eu sunt o victimă a acestui proiect de lege"! Fără comentarii!

Desconsiderarea Bisericii Ortodoxe

„Pur și simplu, au renunțat (guvernanții - n.a.) la democrație și merg pe prezumția de vinovăție. Din punctul lor de vedere, românii sunt un popor de infractori. Punct."- preot Mihai A. Aldea.

Scopul real al cruntei bătălii care se duce, spun autorii cărții, presupune înlăturarea Bisericii ortodoxe din calea marșului dezlănțuit pe care duhurile lui Antihrist îl fac, în încercarea lor de a impune lumii o nouă ordine mondială, pentru ca - prin oficializarea unei suprareligii - să pună adevăraților creștini cătușele sclaviei și să le fure mântuirea sufletelor printr-o execuție legislativă în numele ghilotinei „corectitudinii politice"! Deja se vede cum, chiar și în alte țări ortodoxe, nu numai în România, gradul avansat de secularizare generează prigoane anticreștine soldate cu sânge martiric. Căci nu degeaba părintele Iustin Pârvu, intuind profetic campania antibisericească declanșată cu sălbăticie, îi avertiza - pe cei care au încă urechi de auzit - că „Țara arde și voi nu pricepeți! Începe războiul!" Și atunci, în jurul vorbelor sale, s-au năpustit toți analiștii de mucava, întrebându-se: „Unde? Când? Cum?"!

N-au înțeles că războaiele postmoderne se mai duc (și) prin legi. Chiar în România, sub ochii lor! Și iată că, într-adevăr, poporul român s-a și pomenit cu „execuțiile" duhovnicești ale Legii 217/2015! O lege aberantă care, condamnând la grămadă simpatiile religioase și culturale inclusiv ale oamenilor din zilele noastre, atacă antidemocratic Biserica Ortodoxă printr-o campanie de discreditare (slăbire) fără precedent și declanșează represalii asupra unei țări creștine! Așa au început să apară sondaje manipulate despre neîncrederea populației în Biserică, așa s-a făcut „vinovată" Biserica de consecințele unui incendiu de la un club unde avea loc o „sărbătoare" demonică, așa este responsabilizată Biserica pentru că slugile lui Antihrist de la conducere ne-au adus țara la sapă de lemn! În consecință, prin tot felul de asociații nepotrivite inventate de autorii Legii 217/2015, creștinilor le este interzisă exprimarea afinităților cu unele „simboluri" de clerici (art.2b) chiar dacă au făcut sau nu parte din Mișcarea Legionară (inculpată de Institutul evreiesc „E.Wiesel", dar nu și de Tribunalul de la Nürnberg), chiar dacă printre ei sunt și unii care au suferit condamnări (sunt vizați mitropoliții Bartolomeu Anania și Visarion Puiu, dar și marii duhovnici Dumitru Stăniloae, Arsenie Papacioc, Gheorghe C. Dumitreasa, Benedict Ghiuș, Nicolae Steinhardt, Arsenie Boca etc). Imixtiunea aceasta în probelemele Bisericii Ortodoxe, degravată brutal de dreptul de a deosebi sfinții de criminali, reprezintă în esență condamnarea integrală a poporului român, a Bisericii lui, întrucât îi răpește acesteia posibilitatea canonizării unor creștini cărora legea le oprește orice formă de cult. Din această cauză, se poate spune că se batjocorește cultul de mare popularitate al Sfinților Închisorilor, ajungându-se până acolo încât Institutul evreiesc „E. Wiesel" a cerut Primăriilor orașelor Baia Sprie și Tg. Ocna să retragă titlurile de cetățeni de onoare acordate unor repere morale și culturale precum Justin Pârvu și Valeriu Gafencu! Respectivele autorități publice au fost astfel „trase de urechi", pentru că aduc cinste cui „nu trebuie", iar riscul de a fi amendat sau condamnat la închisoare este foarte mare deoarece, în ceea ce privește înțelesul de spațiu public, slujitorii lui Antihrist îi pot urmări pe creștini inclusiv în biserici, mănăstiri, cimitire... Doamne, ocrotește-i pe români!

Lasă un comentariu