LIDERI PSD, LA LUDUȘ

Distribuie pe:

Partidul România Mare, filiala Mureș a hotărât ca întreaga structură a partidului să treacă la Partidul România Unită, filiala Mureș, ținând cont că doctrina partidului este în mare parte aceeași. Partidul România Unită este un partid nou înființat care are sigla portretului lui Vlad Țepeș, care lipsește cam demult din România. Viziunea Partidului România Unită este una diferită față de alte partide politice în administrația comunității cum ar fi:

- Primăria cu porțile deschise, fără jandarmi la poartă,

- Transparență totală a veniturilor și cheltuielilor, orice sumă de bani intrată în comunitate și orice sumă de bani ieșită pentru comunitate, cetățeanul trebuie să știe unde și pe ce se cheltuiește,

- Primarul nu este un slujbaș oarecare cu 8 ore pe zi, el este în slujba comunității 24 de ore din 24,

- Primarul nu pune panseluțe în parc, el conduce comunitatea din toate punctele de vedere.

Câteva obiective de realizat la nivelul Primăriei Reghin:

- Înființarea unei echipe de specialiști care să lucreze pentru fonduri europene nerambursabile, pentru întregirea veniturilor,

- Înființarea unei echipe de construcții, cu departament separat, care se ocupă de la proiectare până la execuția tuturor lucrărilor în cadrul comunității, pentru a nu fi necesară contractarea lucrărilor cu firme din afară, care ajung la sume fabuloase. În Domnul Liviu Dragnea, președintele în exercițiu al Partidului Social Democrat din România, însoțit de domnul Mircea Dușa și de alți membri ai Consiliului Național al PSD, de senatorii de Mureș Alexandru Petru Frătean și Vasile Gliga, care îndeplinește și funcția de președinte al PSD Mureș, de prof. univ. dr. Vasile Boloș, consilier județean Mureș, a participat miercuri, 25 mai 2016, la adunarea electorală de lansare a candidaților PSD la funcțiile de primar al orașului Luduș și de consilieri locali, pentru legislatura 2016-2020.

Candidatura profesorului Ioan Cristian Moldovan pentru un nou mandat de primar al orașului Luduș a fost apreciată de domnii Vasile Gliga și Mircea Dușa, ca una firească, de bun-simț și necesară, având în vedere calitățile sale de inspirat și harnic gospodar, dăruite comunității ludușene, calități pe care i le-au descoperit și apreciat cu prilejul repetatelor vizite pe care le-au efectuat în orașul Luduș. Susținând aceeași candidatură, domnul Liviu Dragnea a afirmat:

„L-am cunoscut pe tânărul primar Cristian Moldovan în timpul deselor sale vizite la Ministerul Dezvoltării Regionale. Îl stimez și îl apreciez pentru că este un primar care nu vinde iluzii. Știe exact de ce proiecte are nevoie Ludușul pentru prezentul și viitorul comunității locale, câți bani să obțină din partea Guvernului României pentru implementarea proiectelor sale. Nu am văzut un alt primar care să-și iubească orașul așa cum Cristian Moldovan iubește Ludușul".

Profesoul Ioan Cristian Moldovan a prezentat un succint bilanț al demersurilor pe care le-a întreprins în legislatura 2012-2016 pentru a aduce administrația locală cât mai aproape de cetățeni și pentru relansarea economică a orașului, a detaliat prioritățile locale în educație, sănătate, urbanizare, cultură și sport pentru legislatura 2016-2020, le-a solicitat ludușenilor să voteze lista PSD pentru consilierii locali, ca să aibă asigurată susținerea majoritară pentru promovarea propriilor proiecte.

Pe parcursul adunării electorale, domnul Vasile Gliga, i-a prezentat pe invitații săi, candidați pentru funcțiile de primar în comunele din zona Ludușului și pentru funcțiile de consilieri județeni.

În timpul conferinței de presă, domnul Liviu Dragnea a abordat așteptările PSD de la alegerile locale din 5 iunie și de la cele parlamentare din toamna acestui an, problema posibilelor alianțe politice după câștigarea alegerilor, aspectele controversate ale regionalizării României, acceptării cotelor obligatorii de migranți străini și accesarea de fonduri europene.

Lasă un comentariu