Primarul Dorin Florea anunță… o vară fierbinte!

Distribuie pe:

Marți, 31 mai, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Târgu-Mureș, dr. Dorin Florea, a anunțat trei evenimente „de anvergură europeană", ce vor avea loc pe parcursul acestui sezon estival.

În zilele de 11 și 12 iunie, la Cinema Arta, se va desfășura cea de a 18-a ediție a Festivalului de Filme de Foarte Scurt Metraj, realizat în parteneriat cu Institutul Francez din Cluj-Napoca, manifestare ce cuprinde - sâmbătă, 11 iunie, ora 20 - selecția de filme internaționale, iar duminică, 18 iunie - o serie de filme naționale pentru copii, filme realizate de femei.

Al doilea eveniment, programat pentru 17-19 iunie, este Maris Fest - întâlnirea națională și internațională a motocicliștilor, care va cuprinde nu doar parada motocicliștilor, din țară și din străinătate, dar și concerte de muzică rock, expoziții, petreceri etc.

În fine, în perioada 10-15 august, la Târgu-Mureș, se va desfășura cea de a 11-a ediție a manifestării Harmonia Cordis, cel mai important festival de chitară din Estul Europei, cu participarea chitariștilor Tommy Emmanuel, din Australia, și Costas Cotsiolis, din Grecia, dar și a unor instrumentiști din Japonia, Venezuela și din alte țări.

La întâlnirea cu reprezentanții mass-media, primarul Dorin Florea a fost însoțit de Thomas Moldovan, organizatorul Maris Fest, și de Beke Istvan Csaba, profesor la Academia de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, directorul Festivalului Harmonia Cordis, cei doi invitați oferind detalii despre evenimentele menționate.

 

Lasă un comentariu