Formația „Happy Foot"

Distribuie pe:

Marți, 31 mai, primarul Dorin Florea a sărbătorit împreună cu ofițerii și subofițerii târgumureșeni 55 de ani de la înființarea marii unități de tancuri din oraș. Au avut loc alocuțiuni ale invitaților și un simpozion organizat de Clubul Ofițerilor de Tancuri Mureș. Au fost înmânate diplome aniversare, iar cei prezenți au avut ocazia să viziteze Sala Tradițiilor Militare. „Dumneavoastră aveți marele avantaj că ați trecut prin perioade istorice diferite. Astfel puteți analiza ce a însemnat fiecare perioadă și câte sacrificii au fost. Gândurile voastre trebuie să le transmiteți mai departe, celor care vin din urmă. E nevoie de experiența

Cu prilejul desfășurării celei de a XIV-a ediții a târgurilor ONG, care s-a desfășurat sub sloganul „Împreuna pentru comunitate", pe scena festivalului au evoluat dansatorii de la Asociația „Miorița" și o formație de soliști care a impresionat publicul prezent. Este vorba despre formația cu titlul de mai sus, formație înființată nu demult, având în componență pe tinerii Mihai Butilcă, Adela Stan, Laura Heghieș și Barabas Dalma, sprijiniți de colegul lor Radu Cismaș, care asigură sonorizarea spectacolelor. Beneficiara formației târgumureșene este Fundația „Alpha Transilvană", care îi sprijină în demersul lor artistic.

La prezentarea cântecelor acestei formații am fost surprins că, pe lângă piese cântate în limbile română și maghiară, a fost interpretată romanța „Pe umeri pletele-i curg râu", pe versurile poetului George Coșbuc.

„Pe umeri pletele-i curg râu,/ Mlădițe ca un spic de grâu,/ Cu șorțul negru prins la brâu,/ O pierd din ochi de dragă!"

Să urăm succes tinerei formații în ascensiunea sa pe scara greu de urcat.

Lasă un comentariu