ÎNTÂLNIRI REGIONALE ALE TINERILOR ELEVI ORTODOCȘI ÎN PROTOPOPIATUL TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

În zilele care urmează, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Irineu, Protopopiatul Ortodox Târgu-Mureș, în colaborare cu instituții locale și județene, organizează întâlniri ale tinerilor elevi din parohiile Sângeorgiu de Mureș, Band, Râciu și cele învecinate acestora.

Tema întâlnirilor, fixată de grupul de inițiativă pentru tinerii ortodocși, este ,,Cum ne petrecem timpul liber" și va fi dezbătută împreună cu tinerii și invitații, personalități bisericești și școlare.

Programul întâlnirilor se v-a desfășura după cum urmează:

- Marți, 31 mai, ora 12, la Sângeorgiu de Mureș; invitat preacuviosul părinte Teodosie de la Schitul Dumbrăvioara; gazde preoții Bărăian Eugen și Roată Gigel, Școala și Primăria Sângeorgiu de Mureș.

- Marți, 7 iunie, ora 11.30, la Band; invitat părintele dr. Nicolae Gheorghe Șincan, Târgu-Mureș; gazde-părintele Lucian Crișan, Scoala și Primăria Band.

- Vineri, 10 iunie, ora 13, la Râciu; invitat domnul profesor dr. Hadrian Conțiu, Târgu-Mureș; gazde părintele Daniel Soțan Școala și Primăria Râciu.

La aceste activități religios-educative, alături de elevi, preoți și profesori v-a fi prezent părintele protopop Olimpiu Zăhan în calitate de organizator și inițiator al acestor întâlniri.

Lasă un comentariu