UNIREA FACE PUTEREA

Distribuie pe:

Stimați români!

Îndemnul la unitate este foarte actual acum, datorită faptului că se apropie alegerile locale.

Unele situații privind unitatea mai pot fi trecute cu vederea, dar nu în cazul alegerilor locale.

Acum trebuie să dăm dovadă de mai multă înțelepciune, frați români! Să lăsăm la o parte dorințele deșarte, personale, orgoliile politice sau de grup și să ne trezim la realitate, măcar în ceasul al doisprezecelea.

Unirea face puterea, o știu cu toții! Vrem oare, noi, românii, cu bună știință, să dăm altora această putere, care pe urmă să fie folosită, poate, chiar împotriva noastră?

Trebuie să arătăm deschis! Alte etnii vor fi unite, vor merge pe candidați unici, pentru o anumită funcție, în cazul nostru în special pentru funcția de primar, în Târgu-Mureș, obținând, bineînțeles, și un număr maxim de voturi.

Ponderea la cele două naționalități de bază în Târgu-Mureș fiind sensibil apropiată ca număr, pot să apară surprize nedorite.

Orice om cu gândire sănătoasă își poate da seama că, la o prezentare la vot, fără candidați unici, precum și cu o prezentare slabă la votare, pentru o asemenea funcție, din partea românilor, suntem din capul locului în situația de a pierde postul de primar, în municipiul Târgu-Mureș.

Așadar, frați români, indiferent de culoare politică, religioasă etc., dacă vrem să avem, să păstrăm puțină demnitate față de acest popor român, care a fost destul asuprit și oropsit, veacuri de-a rândul de migratori, să ne călcăm peste orgoliile personale, politice sau de grup și să mergem cu un candidat unic, pe care să-l voteze toți românii și poate și alte etnii…

Bunul Dumnezeu să ajute poporul român!

Lasă un comentariu