Felicitări, domnule primar dr. Dorin Florea! Cinste și respect se cuvin târgumureșenilor!

Distribuie pe:

Aşadar, dorinţa românilor târgumureşeni s-a împlinit. La 5 iunie 2016, din nou dr. Dorin Florea a învins la alegerile locale, fiind, pentru a cincea oară, ales primarul „Oraşului florilor". Felicitări, domnule primar! Felicitări se cuvin târgumureşenilor care au înţeles bine momentul prin care trecem, mai ales acum, în această neliniştitoare stare a îngrijorărilor şi învolburărilor de tot felul!

Românii au obţinut ce au dorit: primar român! Adică, omul cu şanse, primarul care se recomandă, nu prin vorbe, ci prin fapte, prin realizările lui! Un rezultat dătător de linişte, de speranţe, de certitudini. Un sentiment îmbucurător, al solidarităţii, care, de fapt, iată, i-a unit pe români pe aceeaşi baricadă a unui interes naţional, convinşi că numai uniţi putem învinge, că, în războiul româno-român, al dezbinărilor, doar noi, românii, nu alţii, pierdem. Venirea, în primărie, a unui alt primar, după cei 12 ani ai dr. Dorin Florea, ar fi fost o palmă răsunătoare pe obrazul românesc. Acesta a fost „gândul dus până la capăt al ardeleanului", iar unitatea românească a învins.

Meritul dr. Dorin Florea este cu atât mai mare, cu cât alegerile au avut loc doar într-un singur tur de scrutin! Au precumpănit idealul naţional, voinţa românească. Iar cei care, înainte de alegeri, se lăudau că vor „cuceri şi elibera oraşul" (de români, bineînţeles), au pierdut!

O strădanie încununată de succes, sub aura unităţii, dar şi a înţelegerii momentului, pentru care merită felicitări primarul reales, dr. Dorin Florea, alegătorii români (chiar şi o parte din rândul maghiarilor).

Felicitări, domnule primar dr. Dorin Florea! Cinste şi respect se cuvin târgumureşenilor!

 

Lasă un comentariu