„WIR SCHAFFEN DAS!" Noaptea rușinii „Silvesterului" Molestarea sexuală

Distribuie pe:

În urma evenimentelor grave din noaptea de Revelion, care au cuprins marile orașe germane, după o tăcere îndelungată, apare raportul Ministerului de Interne. Acesta aduce prejudicii iremediabile Poliției germane.

Va trece și mai mult timp până la deconspirarea regiei din culisele intereselor politice. Până atunci, se întreprind, ca de obicei, măsuri paliative. Ministrul de Interne al landului N.R.W. (Vestfalia Renană de Nord) a fost destituit, Köln fiind orașul în care molestarea persoanelor de sex feminin a atins apogeul.

Referitor la lipsa de protecție a populației care sărbătorea Revelionul, este evident faptul că poliția din localitate și centrala corespunzătoare din Düseldolf - au pierdut controlul situației. Comportamentul pasiv al șefului poliției a fost cel puțin ciudat. Nu este clar dacă acesta a cerut sau nu ajutorul centralei. Oricum, mașinile cu „Blaulicht" au ajuns cu mare întârziere în orașul vecin, iar trupele speciale de intervenție, deloc!

S-a lansat și ideea că poliția nu a avut forța și capacitatea de a contracara acțiunea agresorilor. Total fals! De-a lungul anilor, poliția germană, dotată cu un echipament de luptă adecvat, a dovedit că este capabilă să disloce zeci de mii de demonstranți; în cazul de față era vorba doar de câteva sute care nu acționau compact, în masă.

S-a constatat că majoritatea făptașilor sunt „Ausländeri" (străini din afara granițelor) de origine nord-africană; în niciun caz nu poate fi vorba despre refugiați recenți - sirieni.

Deși nu există dovezi până în momentul de față, se presupune că acțiunea ar fi fost coordonată.

Comparativ cu cele din anii precedenți, cotele de azilanți și refugiați au atins valori exponențiale; aceasta în urma sloganului lansat de cancelarul Germaniei, Angela Merkel „WIR -SCHAFFEN-DAS" (în traducere ar fi un fel de „o scoatem noi la capăt.")! Dar nemții s-au săturat de străini și la ultimele alegeri din landuri au votat în semn de protest pentru noul partid de extremă dreaptă Afd (27% în Saxonia).

Pe de altă parte, ministrul prezident al landului Bavaria, care propune o limitare a cotei de refugiați, urmează să o dea în judecată pe Merkel. Problema se complică și mai mult, cei doi lideri politici aparținând partidelor diferite, C.S.U. (creștini-sociali) și C.D.U. (creștin-democrați) aflate în coaliție (Uniunea Creștină). Iar „Uniunea" este în coaliție guvernamentală cu Partidul Social Democrat (S.P.D.), „adversarul de un veac" al acestuia. Iată că această „construcție de beton" concepută de Merkel are fisurile ei. Să nu uităm că a existat întotdeauna o luptă politică între C.D.U. și C.S.U., partidul „Landului Bavarez" care a simpatizat și cochetat cu politica austriacă. În momentul de față Austria limitează cota refugiaților și ridică garduri de sârmă ghimpată după modelul „Orban" (premierul Ungariei).

Raportul Ministerului de Interne referitor la „rușinoasa noapte a Revelionului" a pornit inițial de la doar 114 reclamații. În scurt timp numărul victimelor molestate sexual a ajuns la 1.000 cu tendință de creștere.

Documentul a apărut în presă codificat:

GS - (Geschädigte) - păgubită

GO - victimă accidentată

BES - acuzatul

TV - făptașul (suspectat de a fi făptaș)

Nafri - nord-african

WO - victimă feminină

MO - victimă masculină

JB - zona intimă sau zona organelor genitale

SCH - „scoică".

Iată câteva incidente pe parcursul celor peste 12 ore de supliciu:

- ora 19.00 WO. O persoană GES a fost înconjurată de 5TV și molestată sexual. Grupul era format din tineri Nafri.

- 19.30. O GES așteaptă în propriul automobil vizavi de gară. Un TV îi semnalizează un defect la roata din spate. Tânăra coboară pentru constatare. La întoarcere remarcă dispariția genții de mână.

- 21.45. WO este încercuită de mai mulți BES și controlată corporal inclusiv în JB.

- 22.00. GES este pipăită la șezut, mobilul sustras.

- 22.00. Un TV tastează prin spate JB a unei GS.

- 22.15. Două GES sunt smulse din două grupuri diferite și molestate sexual.

- 22.15. În timp ce părăsea zona gării principale GS este atacată. Se încearcă smulgerea genții bărbatului care reușește s-o apere.

- 22.30. Două GO sunt surprinse de un grup de străini la intrarea principală a gării, molestate prin penetrarea degetelor în SCH.

- 22.40 Unui MO care a sărit în ajutorul însoțitoarelor i se confiscă mobilul.

- 22.55 Trei WO, atac în pantaloni la șezut și SCH; una bătută, celelalte jefuite (mobil și geantă)

- 23.00 Un MO atacat de 4 străini, bătut și jefuit.

……………..

- 23.40 O familie este atacată, molestată și jefuită de un grup de Nafri între 20 și 40 de ani.

Atacurile se întețesc în timpul lansării artificiilor din 5 în 5 minute:

0.0 - Mamă și fiică atacate - molestate sexual de un grup de „Ausländeri"

0.05 - WO jefuită și molestată sexual.

0.10 - GS atacată violent în JB și penetrare în SCH.

După ora 2.00 același scenariu se repetă din jumătate în jumătate de oră până la ora 8 dimineața.

Bernd K. Bundespolițist din München declară: „La început veneau familii cu copii școlarizați care vorbeau engleza. Între timp - 95% dintre refugiați sunt nefamiliști. Jumătate nu au documente personale valabile. Rata criminalității crește… În zona gării principale femeile sunt sistematic molestate sexual. În cazul în care controlăm un refugiat delincvent nu avem voie să-l arestăm - ordinul vine de sus. Rapoartele poliției sunt contrafăcute; în loc de încercare de ucidere apare - de leziune corporală. Suntem admonestați la modul, „Zou are not my police! You are a racist!" Avem nevoie de controale severe și de mai mulți polițiști. În caz contrar ne vom îndrepta spre dezastru. Suntem deja într-o situație dezastruoasă."

Lasă un comentariu