„Votul dumneavoastră ne obligă!"

Distribuie pe:

Alegerile au trecut! În fapt ce e mai greu de abia de acum începe. Dincolo de bătălia pentru obţinerea voturilor, oraşul Ungheni are nevoie de proiecte care să împlinească aşteptările locuitorilor. „Cu acest gând vreau să mulţumesc tuturor celor care şi-au exprimat dreptul de a alege. Pentru mine acest vot aduce asumarea unei obligaţii: aceea de a munci pentru comunitatea din care fac parte, de a pune în practică toate acele proiecte care nu au putut prinde viaţă până acum. Cred că cel mai important lucru este să reuşim, măcar de acum încolo, să lăsăm deoparte luptele politice, animozităţile personale pentru a putea fi cu adevărat toţi în slujba celor care ne-au ales", a declarat Victor Prodan, primarul reales la Ungheni. 

Cu acest gând invit toţi membrii consiliului local, indiferent de culoarea lor politică la consultări, astfel încât proiectele esenţiale pentru localităţile noastre să poată fi puse în practică. Cred cu tărie că este de datoria mea să invit toate formaţiunile politice care vor face parte din noul consiliu local la o discuţie serioasă despre viitorul acestei comunităţi. De asemenea, mă voi consulta şi cu acele formaţiuni care nu au reuşit să realizeze pragul electoral, pentru ca toate opţiunile exprimate de către comunitatea noastră să fie reprezentate şi consultate.

Cu gândul la viitorii patru ani de muncă, cu gândul la susţinerea exprimată pentru echipa mea, cu respect vă mulţumesc. Votul dumneavoastră ne obligă. Înţelegem pe deplin şi vă asigurăm că următorii patru ani vor fi doar în slujba dumneavoastră", a mai spus Victor Prodan.

 

Lasă un comentariu