Dragostea nu va pieri niciodată

Distribuie pe:

Într-o zi, care pentru cei mai mulți era una obișnuită, un bărbat le împărțea trecătorilor câte un plic, pe străzile din orașul Charlotte, Carolina de Nord. În fiecare plic se afla o scrisoare de dragoste, iar în fiecare scrisoare era surprinsă câte o frântură din povestea de dragoste dintre bărbatul care împărțea plicurile și soția lui, și în fiecare dintre aceste frânturi de poveste se ascundea câte o lecție de dragoste.

În urmă cu exact un an, Hying Yi o pierduse pe Catherine, soția lui, răpusă de cancer, iar viața lui a fost dată peste cap. Din fericire pentru el, cei doi copii ai săi, Anna și Alex, dar și inspirația insuflată de soția lui, i-au dat putere. „Cea mai dificilă, dar și mai plină de satisfacții parte a anului a fost să definesc o viață demnă de Catherine, dar fără ea. Ce înseamnă o viață bine trăită? Concluzia mea: o viață plină de iubire. Asta m-a învățat Catherine", mărturisește Hying.

În amintirea ei, a clipelor minunate pe care le-au împărtășit vreme de 15 ani și a iubirii pe care i-o poartă, el a scris cele 100 de scrisori pe care le-a înmânat, aleator, trecătorilor din orașul în care și-au trăit povestea de dragoste și și-au întemeiat o familie. Iar cei doi copii ai săi, de 7 și 10 ani, i-au fost alături în tot acest demers.

Inițiativa lui este mai mult decât o modalitate de a păstra vie amintirea lui Catherine, este și un mod prin care încearcă să răspândească dragostea și să le aducă aminte oamenilor cât de important este să îi prețuiești, atât cât ai timp, pe cei dragi. „Ce nu aș da să mai am un minut, măcar un minut, pentru a vorbi, pentru a o ține de mână pe Catherine. Vreau ca oamenii să își rezerve un minut să se gândească la asta și să își facă timp să le mulțumească celor care sunt importanți în viața lor", a declarat Hying.

Lasă un comentariu