Cuvântul dat trebuie respectat!

Distribuie pe:

Vara şi-a intrat pe deplin în drepturi. Agitaţia campaniei electorale s-a stins. Nu acelaşi lucru, din fericire, se întâmplă pe şantierele de lucrări de modernizare deschise în Ungheni. I-am găsit pe muncitorii firmei care execută lucrările din zona blocurilor prezenţi pe şantier şi dornici să demonstreze că mitul lui „DOREL" nu este valabil aici. Atenţi, sub supravegherea eficientă a celor responsabili de lucrări din primăria Ungheni, toarnă stratul final de asfalt.

Lucrările se apropie de sfârşit, spre satisfacţia celor care locuiesc în această zonă, şi care sunt gata să se bucure de beneficiile acestei transformări. Pentru unii locatari, lucrările au durat prea mult, pentru cei mai mulţi, însă, există aprecierea pentru o lucrare bine realizată şi  respectul pentru îndeplinirea promisiunilor.

Transformările aduse zonei sunt vizibile, totul pare ordonat, aşezat la locul său, o dovadă, parcă, a faptului că se poate, acolo unde există voinţă, răbdare şi respect faţă de comunitate. Pe listă aşteaptă însă şi alte lucrări de modernizare a zonei, care, odată îndeplinite, vor transforma localitatea, de la amintirea unei comune medii cândva, la un oraş care are viitor şi care devine un magnet pentru investitori  şi pentru cei care doresc să aibă toate facilităţile vieţii urbane.

Ungheniul nu mai e în campanie electorală, singura campanie care va dura 4 ani de acum încolo, după cum promite primarul reales, Victor Prodan, va fi cea de modernizare a tuturor localităţilor ce compun această unitate administrativă.

Lasă un comentariu