SFÂRŞIT DE AN ŞCOLAR LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ „SERAFIM DUICU"

Distribuie pe:

Joi, 23 iunie 2016, Şcoala Gimnazială „Serafim Duicu" din Târgu-Mureş, director profesoara Irina Vidrăsan, a trăit o nouă sărbătoare când elevi şi cadre didactice au organizat festivitatea de sfârşit de an şcolar 2015-2016.

Elevii, însoriţi de dascălii lor, de părinţi, bunici, rude, au aşteptat cu nerăbdare în curtea şcolii sunetul clopoţelului de sfârşit de an şcolar şi începerea vacanţei mari mult aşteptate.

Pentru început, aşa cum este obiceiul, a fost intonat Imnul Naţional. După acest moment solemn conducătoarea şcolii s-a adresat celor prezenţi: „În acest moment de sărbătoare şi bilanţ putem afirma cu toată convingerea că avem în spate o impresionantă muncă şi efort concertat. „Apoi, vorbitoarea a mulţumit învăţătoarei Olimpia Rus, care după mulţi ani petrecuţi la catedră, luminând generaţii de copii, s-a pensionat şi i-a urat mulţi ani cu sănătate, oferindu-i o diplomă de excelenţă. Despre colega lor, proaspăt pensionară, a mai vorbit şi învăţătoarea Monica Matei.

În continuare s-a adresat, în limba maghiară, profesorul Rusz Gyõrgy, director adjunct al şcolii, care a evidenţiat efortul elevilor, atât la învăţătură cât şi la cercurile şi concursurile care au avut loc de-a lungul anului şcolar recent încheiat.

A urmat acordarea premiilor şi a diplomelor de către învăţători elevilor care în anul şcolar încheiat s-au distins atât la învăţătură cât şi la activităţile la care au participat.

Le-a fost urat elevilor, cadrelor didactice, părinţilor, vacanţă plăcută şi să se întoarcă la şcoală cu forţe proaspete pentru a face faţă unui nou an şcolar.

Le dorim şi noi tuturor elevilor de la această şcoală, cât şi de la celelalte din judeţul nostru o vacanţă cât mai plăcută.

Lasă un comentariu