Şedinţă FESTIVĂ DE CONSTITUIRE a noului CONSILIU LOCAL REGHIN

Distribuie pe:

Sâmbătă, 25 iunie 2016, de la ora 9,30, a avut loc, la Casa de Cultură „Dr. Eugen Nicoară" din Reghin, prima şedinţă a noului Consiliu Local Reghin. La alegerile din 5 iunie 2016, doamna ec. Maria Precup a câştigat din nou fotoliul de primar al municipiului Reghin, fiind votată de 43,78% dintre cei care s-au prezentat atunci la vot. Componenţa noului Consiliu Local Reghin este următoarea: PSD a obţinut 8 mandate de consilieri, UDMR 7 consilieri, PNL 3 consilieri, iar PMP a obţinut un mandat de consilier.

În şedinţa festivă de sâmbătă, 25 iunie 2016, după intonarea Imnului Naţional al României, domnul dr. Lucian Goga, prefectul judeţului Mureş, a transmis gândurile şi aprecierile domniei sale doamnei primar Maria Precup, precum şi întregului Consiliu Local. Şedinţa a fost condusă de consilierul Gavril Danciu, care va conduce şedinţele Consiliului Local şi în următoarele două luni, conform hotărârii luate în cadrul şedinţei. Comisia de validare, stabilită în timpul şedinţei, a validat mandatele tuturor consilierilor, care apoi au depus jurământul, după care s-a constituit oficial noul Consiliu Local al municipiului Reghin.

A avut loc apoi învestirea doamnei ec. Maria Precup ca primar al municipiului Reghin, apoi domnia sa a depus jurământul. În discursul său, încărcat de o firească emoţie, doamna primar Maria Precup a vorbit despre proiectele de viitor care sunt extrem de îndrăzneţe şi care vor aduce un avânt consistent municipiului Reghin.

S-a recurs apoi la alegerea viceprimarului municipiului Reghin. Această alegere s-a făcut prin vot secret. Noul viceprimar al municipiului Reghin este domnul Marc Endre Dezso. S-a recurs apoi la alegerea membrilor comisiilor de specialitate, funcţionând în total patru comisii.

Menţionăm faptul că la această manifestare solemnă a luat parte o mulţime mare de reghineni, oameni din toate categoriile sociale, care au aplaudat în picioare, minute în şir, pe doamna primar Maria Precup, semn că este extrem de iubită de populaţia municipiului Reghin şi că a avut realizări deosebite în primul mandat de primar, ceea ce îi dorim să aibă şi de acum înainte.

Stimată şi distinsă doamnă ec. Maria Precup, primarul municipiului Reghin, un om iubitor de frumos, un om apropiat de oameni şi ajutător al acelor aflaţi în nevoi, să vă dea Dumnezeu multă sănătate, puteri sporite, să puteţi să duceţi la îndeplinire tot ceea ce v-aţi propus, să cârmuiţi cu elan, râvnă şi dăruire municipiul Reghin şi pe cetăţenii lui.

Lasă un comentariu