Sfârșit de an școlar la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu"

Distribuie pe:

Zilele frumoase, de sfârșit de iunie, au adus cu ele bucuria sfârșitului de an școlar. După un an de muncă, a venit momentul bine-meritat al vacanței. Astfel, în data de 24.06.2016, domnul director Cornel-Cristian Vulc, al Liceului Teoretic „Gheorghe Marinescu" din Târgu-Mureș, după înmânarea premiilor la Festivitatea de încheiere, a declarat închis anul de studiu 2015-2016. Aceste momente devin memorabile, momente în care elevii visează la ceea ce îi așteaptă în zilele călduroase de vară: vacanțe la bunici, concedii cu părinții, ștrand, sport, citit, odihnă, și, nu în ultimul rând, momente în care se pot preocupa de propriile pasiuni.

Fiecare sfărșit de an școlar este un moment al bilanțului, momente în care sunt premiați cei mai buni dintre cei buni. În acest an școlar, domnul director Cristian-Cornel Vulc a desemnat Elevul Anului pentru fiecare materie în parte, o altă formă de a aprecia eforturile și pasiunile adolescenților. Astfel, au fost apreciați elevii: la Limba română: Alexandrina Pitea din clasa a X-a A și Mădălina Elena Rohan din clasa a IX-a C; la Limba engleză: Andrea Csupor din clasa a X-a A; la Fizică: Ștefan Nagy din clasa a X-a A; la Matematică: Ștefan Nagy din clasa a X-a A și Bogdan Lazăr din clasa a IX-a A; la Istorie: Andrei Archiudean din clasa a IX-a C; la Socio-umane: Mădălina Elena Rohan din clasa a IX-a C; la Limba franceză: Ștefan Nagy din clasa a X-a A; la Biologie: Mădălina Corina Trifan din clasa a XII-a B și Vadim Fîntînari din clasa a XII-a A; la Geografie: Mircea Isai din clasa a IX-a și la Chimie: Ionela Ecaterina țepeș din clasa a IX-a B. Aceștia sunt elevi care merită apluzele noastre.

O vacanță frumoasă, le-a urat elevilor și domnul director adjunct Gabriel-Cornel Grozav, amintindu-le că, în vacanță, nu ar terbui să uite de cărți. Cartea trebuie să le fie prieten de nădejde, călăuză și temelie a ceea ce vor deveni.

Vacanța mare aduce toridele zile ale verii, zile în care adolescenții învață să se relaxeze, să își petreacă mai mult timp cu familia, cu prietenii, zile în care se odihnesc pentru a reveni, în toamnă, cu forțe proaspete, pregătiți de noul an școlar. Vacanță plăcută!!!

Lasă un comentariu