FESTIVALUL-CONCURS DE POEZIE RELIGIOASĂ „CREDO"

Distribuie pe:

Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, Biblioteca Municipală „Petru Maior" din Reghin organizează, în parteneriat cu ASTRA Mureș, cotidianul „Cuvântul liber", Asociația Culturală pentru Descoperirea, Susținerea și Promovarea Valorilor Culturale și Profesionale, alte instituții publice și ONG-uri, a XVI-a ediție a Festiva-lului Concurs de Poezie Religioasă „Credo".

Cei interesați, membri sau nemembri ai uniunilor de creație, fără limită de vârstă, pot participa cu 5 - 10 poeme la secțiunea „poeme în manuscris" și cu cărți apărute în 2015-2016, la secțiunea „volume tipărite".

Poemele vor fi trimise în format electronic la adresa de email - nicolaebaciut@yahoo.com, până la 25 iulie 2016, grupajele, iar volumele - 2 ex. - pe adresa; Direcția Județeană pentru Cultură Mureș, str. Mărăști nr. 8, Târgu-Mureș. Participanții sunt rugați să trimită și un scurt CV și datele de contact.

Festivitatea de premiere va avea loc la 6 august a.c., la Mănăstirea Lăpușna, unde va avea loc și un simpozion cu tema: „Poezia religioasă în opera lui Ioan Alexandru". În același cadru vor avea loc și recitaluri de poezie ale celor invitați.

Detalii la tel 0744 47.42.58. 

Lasă un comentariu