O JUMĂTATE DE SECOL DE LA ABSOLVIRE!

Distribuie pe:

După 50 de ani de la absolvirea Liceului „Bolyai" Târgu-Mureș, Secția Reală, cu program special de educație fizică, foștii colegi și-au dat întâlnire la o ora de dirigenție specială, în care și-au povestit, cu nostalgie, cele mai importante evenimente din viața lor.

Cea care i-a ascultat cu emoție a fost prof. de istorie Irina Drăgan, aceasta neuitând să îi felicite pe foștii elevi din urmă cu o jumătate de secol pentru performanța că din 29 de absolvenți 25 au intrat imediat la facultate, ceea ce înseamnă că, pe lângă activitatea sportivă, au dat atenția cuvenită și învățăturii.

La strigarea catalogului, au răspuns prezent doamna Rodica Cismaș, fosta profesoară de chimie, domnul Klementis Ianos, fost profesor fizică și chimie, Ioan Albu, Florin Bănică, Ioan Burcă, Mircea Hârceagă, Kormoczky Zoltan, Virgil Mailat, Viorel Micheu, Ioan Octavian Pop, Iuliu Tătar și Zoldi Eva, adică doar puțin peste o treime dintre absolvenții promoției 1965 - 1966.

După atâtea emoții, domnul Virgil Mailat și-a invitat profesorii și colegii prezenți la Restaurantul „Pescăruș", din Comeplexul de Soprt și Agrement „Mureșul", pentru o bine-meritată destindere, unde poveștile de viață au continuat într-un cadru intim. 

Lasă un comentariu