SFIDĂRILE LUI IOHANNIS (XVIII) Stăpânii „străzii"... contra României!

Distribuie pe:

„Mesajul monstrului (binomul S.R.I. - D.N.A.) către națiune este următorul: îndrăznești să ridici capul, să mă înfrunți, să îmi pui la îndoială atotputernicia? Te simți curat ca lacrima și cu drepturile protejate? Ei bine, o să vezi că te înșeli amarnic. Cutează... fabrica de vinovății descoperă un contract dubios (...) Elena Bica încurca? Out! CCR încurca? Out! Victor Ponta încurca? Out! Tiberiu Nițu încurca? Out! Ce vreți mai simplu? Mai clar?" (ziarul „Cotidianul", 6 februarie 2016).

A doua zi, după suspect de rapidul incendiu de la „Colectiv", președintele Iohannis s-a antepronunțat din nou, ca și cum ar fi știut dinainte cauzele dezastrului din clubul bucureștean, a direcționat fiorul național către „corupția care ucide" („corupți" sunt, desigur, adversarii săi politici)! Astfel impulsionați, 25.000 de răzvrătiți au pornit la București o manifestație ilegală și s-au îndreptat spre sediul Guvernului scandând... „Jos Guvernul!" (Guvernul avea „legătură" cu „Colectiv" la fel cum și eu, ca profesor, aș avea cu doi „învățăcei" care se bat într-un bar)! Forțele de ordine, confruntându-se cu o voință anarhică specifică tentativei de subminare a ordinii de stat (prin intențiile de a demite Guvernul, de a ocupa sediul Parlamentului și de a provoca schimbarea clasei politice), au sucombat în mod suspect în fața „străzii". În acest moment crucial, fără să țină cont că se viciază democrația și că se raportează la o revoltă alimentată și deturnată în sensul unor interese de grup care tindeau să pună stăpânire pe structurile publice ale Statului Român (O.N.G.- urile lui Söröș, structurile speciale - conform senatorului Ghișe), președintele Iohannis nu numai că și-a încălcat rolul specific de mediator între Stat și societate (art.80, 2), dar el a recurs și la gestul incredibil și anticonstituțional de a pune în „parteneriatele" ulterioare societatea civilă deasupra partidelor politice! O asemenea abordare, prin care Statul Român a fost blocat spre democrație (prim-ministrul și-a dat demisia, ca astfel măcar să fie salvată de la „invazie" instituția Parlamentului) și pus la dispoziția efectivă a mai -marilor acestei lumi, conduce în mod inevitabil la concluzia formulată de senatorul Ghișe (anume că „a fost o lovitură de stat (…) totul regizat de specialiști… și alte structuri"!

Manipulatorii din umbră au recurs așadar, chiar dacă mulți din „stradă" au cerut ca ÎNTREAGA clasă politică să facă un pas înapoi (inclusiv Iohannis), la deturnarea nemulțumirilor populare și rezumarea lor la „pohta" unor idei la fel de anticonstituționale precum cele vehiculate anterior de Iohannis: combaterea politicii actuale (prin contestarea puterii și instalarea unui „Guvern al meu"), stoparea acordării de bani de la buget către Biserica Națională, reformarea drastică a sistemului legislativ și implementarea cât mai rapidă a sloganurilor seculariste americane… Da, stimați cititori, pentru cei care au instigat și organizat din culise mișcarea contestatar ilegală, amatori mai degrabă de circ decât de Justiție, nu a contat nimic: nici respectarea regulilor în vigoare, nici faptul că solicitările „străzii" erau blocate de Constituție sau de hotărâri ale C.C.R., nici înstrăinarea față de popor prin acceptarea ritmului mai accelerat al austerității troicii F.M.I.-U.E.-BM (via Söröș), nici disprețul de a netezi în forță calea unui guvern condus de un fost mare mahăr al politicii băsiste (care a contribuit la vinderea către străini a pământului și agriculturii), nici rușinea de a ne decreștina prin schimbarea mentalităților, nici amanetarea Libertății, Democrației și Demnității Naționale!

Se poate spune deci că avem de-a face cu o „victorie" a lui Iohannis, a Serviciilor și ONG-urilor ultrafinanțate de Söröș (un individ care, conform serviciilor speciale austriece, a finanțat invazia musulmană a Europei)… Așa a fost pusă România pe butucii „reformelor" prin alienare, în vreme ce muzica rock a tineretului dezlănțuit a devenit simbol național, premergătoare ca „imn" al unui viitor în care se dorește ca nimic să nu mai fie cum a fost - toate acestea sub „bagheta" unui președinte care, cu ipocrizie, a decretat doliu național pentru morții de la „Colectiv" (dar nu a pregetat să facă poze cu nuntașii de pe Valea Oltului, chiar când erau îngropați acei tineri), a acordat Ordinul Național „Pentru merit" primilor doi rockeri decorați post-mortem din istoria României (despre care se spune că și-au sacrificat viața în încercarea de a salva viețile altora, cu toate că este greu de imaginat cum ar fi putut aceștia să mai dea o mână de ajutor în vacarmul busculadei de la ieșire), a decorat cu „Meritul Cultural" trupa de rock „Cargo" (probabil pentru că face cultul anticreștin al vrăjitoriei), a generat cultul victimelor (de care a profitat) cu speranța că va înduioșa prin compasiune și solidaritate cu mentalitatea muzicală a unor tineri dezrădăcinați de tradițiile noastre (culmea penibilului a avut loc chiar de Ziua Constituției, când președintele CCR - A.Zegrean - s-a dorit și el cool noii orientări și, după ce a depus o coroană de flori la club, a declarat: „Îmi place rockul și mă duc în club, nu vă spun în care")!

 

Lasă un comentariu